Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Egészségügy - szakember
Keresés
Találatok száma - 27 db
Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Honlapunkon keresztül szeretnénk Önöknek bemutatni a DokSza Egészségügyi Alapellátó Betéti Társaság szolgáltatásait, és az általunk nyújtott lehetőségeket. Cégünk teljes körű családorvosi és foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik minket választanak. Reméljük, megtisztel bennünket bizalmával és Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük! Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A weboldalunk jó megoldást nyújt az egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatokra, így dolgozói képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos előjegyzés szerint mennek végbe, előre egyeztetett időben. A hét minden napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit kérdéseikkel. Lehetőség van a munkaadó székhelyén történő, mobilszűrésekre, még hétvégi időpontba is! Figyeljen oda egészségére! A háziorvosi rendeléseinken arra törekszünk, hogy pácienseink igényét maradéktalanul kielégítsük, a rendelés légköre tényleg családias, betegközpontú legyen, s hogy Ön azt érezhesse, Mi Önért vagyunk! Az akut kórképek mellett nagy hangsúlyt fordítunk szűrővizsgálatokra, és krónikus betegeink gondozására. Számos olyan betegség van, amit ha idejében diagnosztizálnak, akkor nem csak kezelni, de ma már meggyógyítani is lehet. A szakorvosi ellátással kialakított széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a betegutakat is le tudjuk rövidíteni.

Unimed Extra - Üzemorvosi ellátás cégeknek és magánszemélyeknek

Unimed Extra - Üzemorvosi ellátás cégeknek és magánszemélyeknek

Üzemorvosi ellátás cégeknek és magánszemélyeknek. Az Unimed Extra foglalkozás-egészségügyi Kft. szolgáltatásai: üzemorvosi ellátás, manager szűrés, gépjárművezetői engedély, gépkezelői engedély, hajózási orvosi vizsgálat, oltások, laboratóriumi vizsgálatok, kockázatbecslés, munkahigiénés vizsgálat, szűrővizsgálatok, szakorvosi vizsgálatok, orvosi konzultáció. A jelenleg hatályos törvények értelmében (1993. évi XCIII. Munkavédelemről szóló Törvény) minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást (üzemorvost) köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára. A foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltat szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII. 14) számú kormányrendelet intézkedik.

Térítéses betegszállítás - orvosi ügyelet

Térítéses betegszállítás - orvosi ügyelet

Térítéses betegszállítás keretében, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk. A betegszállításhoz használt mentőautók hűtőgéppel, légkondicionálóval vannak felszerelve. Kérésre rohamkocsit is biztosítunk mentőtiszttel vagy mentőorvossal együtt. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Szülész - nőgyógyász szakorvos

Szülész - nőgyógyász szakorvos

Szakterületemen belül - az általános szülészeti és nőgyógyászati területeken túl -elsősorban a praenatalis ultrahang diagnosztikával és nőgyógyászati műtéti területekkel foglalkozom kiemelt szinten. Ultrahang-diagnosztikában hazai és külföldi vizsgával egyaránt rendelkezem. Németül és angolul beszélek. 1975-ben születtem Budapesten. Gimnáziumi tanulmányaimat az Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumban végeztem. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi karán szereztem diplomát summa cum laude minősítéssel 2000-ben, majd 2005-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát tettem. A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket. Jogosítványaim: - Szülészet Nőgyógyászat Szakvizsga - Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság B vizsga - Fetal Medicine Foundation Ultrahang vizsga Jelenleg több Munkahelyen tevékenykedem: - 2000-től a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, egyetemi tanársegéd - 2004-től az Istenhegyi Géndiagnosztikai és Családtervezési Centrum - 2008-tól Dr. Rose Magánklinika Társasági Tagságok: - Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság

Szülész - nőgyógyász professzor

Szülész - nőgyógyász professzor

Orvos vagyok, egyetemi tanulmányaimat Debrecenben végeztem és végzésem után, 1966-tól a debreceni Szülészeti Klinikán kezdtem dolgozni. Képesítéseim: szülész-nőgyógyász, humángenetikus, egészségügyi menedzser és igazságügyi szakértő. 1990. július 1-jén tanszékvezetői kinevezést nyertem Budapestre, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára, ahol azóta is dolgozom, igazgatói beosztásban 2007. június 30-ig. Érdeklődésemet elsősorban a klinikai genetika, ezen belül is a genetikai tanácsadás, valamint a magzati betegségek/rendellenességek diagnosztikájának és szűrésének gyakorlati kérdései, valamint a nőgyógyászati műtétek jelentik. A szülészet-nőgyógyászat minden területén négy évtizedes rutin klinikai gyakorlattal rendelkezem. Az általam korábban vezetett klinika a szülészeti-nőgyógyászati progresszív betegellátás csúcsintézete lett. Az általam korábban vezetett magzati diagnosztikai központ a legnagyobb forgalmú és legszélesebb vizsgálati spektrumú hazai laboratórium volt. Az operatív nőgyógyászatban az általam vezetett klinika irányításom mellett a parametrium és a kismedencei retroperitoneum, a konzerváló uterus bicornis és myomasebészet, valamint a hüvelyfelfüggesztéses műtétek egyik központja lett.

Szakértő válaszol - Életbiztosítás tanácsadás

Szakértő válaszol - Életbiztosítás tanácsadás

Nem találja kérdésére a választ? Életbiztosítással kapcsolatos kérdéseit nyugodtan tegye fel szakértőnknek, aki rövid időn belül válaszolni fog Önnek! AEGON életbiztosítások. Látogasson el oldalunkra, ahol életbiztosítások széles köréből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet! - AEGON életbiztosítások

Stresszkezelés - méregtelenítés

Stresszkezelés - méregtelenítés

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most! A biorezonancia a korszerű orvostudomány egyik legtöbb lehetőséget ígérő területe, amely az alapvető élettani folyamatok befolyásolásával a szervezet önregenerációs képességeinek serkentését, vagyis gyakorlatilag az öngyógyítást célozza. A sejtjeink elektromos aktivitását vizsgáló biorezonancia segítségével pontos információkat kapunk állapotunkról, valamint befolyásolhatjuk szervezetünk sejtszintű működését. Míg a korábbi felfogás alapján az anyagi világ különálló, egymástól független testekből áll, addig a tudomány mai állása szerint egyértelmű, hogy világunk (az általunk megtapasztalható fizikai síkon) egy érzékenyen összehangolt, rendkívül bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló rendszer, amelyen belül az emberi és egyéb szervezetek sem szimplán különféle molekulákból felépülő biokémiai struktúrák, hanem változatos rezgő hullámformák nagyszerű szövevényei. Hogy eloszlassuk az ismeretlen iránti kételyeket, az alábbiakban a biorezonancia működését és alkalmazásának lehetőségeit ismertetjük közérthető formában.

Sebész - mellkassebész szakorvos

Sebész - mellkassebész szakorvos

Dr. Borbás József általános- és mellkas sebész főorvos vagyok. 1981-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1985-ben általános sebészetből, 1988-ban mellkassebészetből szakvizsgáztam. 1981-1984-ig a Hetényi Géza Kórház II. Sebészetén, 1984-85-ig a szolnoki MÁV Kórház Sebészetén, 1985-től és jelenleg is a Hetényi Géza Kórház Sebészeti osztályán dolgozom, főorvosként. Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, melyek közül kiemelném: 1987-ben fél évet töltöttem Budapesten a Szövetség utcai kórház Plasztikai sebészeti osztályán, 1989-től több alkalommal vettem részt proctologiai továbbképzéseken az Orvostovábbképző Intézetben Ritter Tanár Úrnál, 1989-ben fél évet töltöttem Budapesten az I. számú Sebészeti Klinikán, 1991-ben vizsgáztam lézersebészetből, 1992-ben elvégeztem több laparoscopos cholecystectomiás tanfolyamot. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebész Társaságnak, rendszeresen részt veszek az általuk szervezett tudományos összejöveteleken.

RelaxDent Implant Clinic

RelaxDent Implant Clinic

Modern technológiával felszerelt fogászati rendelő. A RelaxDent fogorvosai, több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Precíz, fájdalommentes munkát kínálnak pácienseik számára, legfőbb céljuk, hogy pozitív visszajelzést kapjanak pácienseiktől. Segítségükkel, újra gátlások nélkül mosolyoghat mindenki. Végeznek esztétikai(fogtömés, fogpótlás, korona építés) és implantációs(fogbeültetés protézis helyett) beavatkozásokat is. A rendelő a IX. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hirdetés
Pszicho rendeles

Pszicho rendeles

Pszichológus grafológus szakembereink megoldást találhatnak problémáira. A grafológia és a pszichológia módszereinek együttes alkalmazása gyors és biztos megoldást jelenthet bármilyen problémájára. Komplex és megoldhatatlan gondok megoldásában a pszichológia hagyományos eszközei nem lehetnek már elegendőek, a grafológia kiegészítheti a hagyományos módszereket és együttes alkalmazásával könnyebb a megoldás megtalálása. Legyenek azok: életvezetési, párkapcsolati, munkahelyi problémák, stresszoldás,élethelyzeti problémák, krízisek,kapcsolati és családi konfliktusok,társasági gátlás, alkalmazkodási nehézségek önértékelési, önismereti problémák, stresszreakciók. Hívjon bátran most! Tegye meg az első lépést!

Plasztikai sebészet, mellnagyobbítás

Plasztikai sebészet, mellnagyobbítás

Oldalunkon a plasztikai sebészetről, azon belül is a mellnagyobbításról tájékozódhatnak bővebben a látogatók. A mellnagyobbító műtétek rendkívül népszerűek, és az egyik leggyakrabban végzett esztétikai beavatkozásnak számít. A plasztikai sebészet jó megoldást kínál ahhoz, hogy elérjük a kívánt alakot. Ebben jelenthet megoldást a mellnagyobbító műtét, amely ma már rutin eljárásnak számít. Számos információt találhat a műtétek típusairól, a beavatkozásokról, és a piacon fellelhető implantátumokról. Ha kérdése merülne fel, forduljon szakembereinkhez.

Orrplasztika szakértő

Orrplasztika szakértő

Dr. Varga Klára plasztikai sebész az Állami Egészségügyi Központban, illetve azt megelőzően a MH Központi Honvéd Kórházában a plasztikai sebészet esztétikai és rekonstrukciós tevékenységében több éve vesz részt. Rutinszerűen végzi a következő beavatkozásokat: mellplasztika (nagyobbítás, kisebbítés, felvarrás, helyreállítás); hasplasztika (szülés, testsúlyingadozás, műtétek utáni helyreállítás); zsírleszívás; arcplasztika, ránctalanító műtétek; szemhéj-, szemöldökplasztikák; orrplasztika; fülplasztika; bőrelváltozás, anyajegy, tetoválás eltávolítása; hegkorrekciók, bőrfiatalító kezelések (mesoterapia); Botox kezelés; ajak- és ráncfeltöltés.

Nőgyógyász szakorvos

Nőgyógyász szakorvos

1999-ben végeztem a Szegedi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán kezdtem el dolgozni, majd 2005. októberétől a kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházban folytattam a munkámat. 2006-ban szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2008. decemberétől a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának külsős munkatársa vagyok. Magánorvosi tevékenységemet az Aromo Orvosi Rendelőben folytatom. Két kisgyermeket nevelek. Érdeklődési köröm a nőgyógyászati endokrinológia (menstruációs ciklus zavarai, policisztás ovárium szindróma, meddőség, fogamzásgátlás, változókori tünetek), nőgyógyászati laparoszkópia, valamint az ultrahang diagnosztika. Munkám során azt tapasztalom, hogy a betegek egy része bizonyos nőgyógyászati problémákat kevésbé szívesen oszt meg férfi orvosokkal. Ezért szükség van női nőgyógyászokra, akik megfelelő megértéssel tudnak közeledni ezen betegek felé is.

Nőgyógyász - gyermeknőgyógyász

Nőgyógyász - gyermeknőgyógyász

Meddőségi kivizsgálás és kezelés. STD (szexuális utón terjedő betegségek) szűrése, kezelése. Nőgyógyászati jó és rosszindulatú elváltozások szűrése, kezelése. Általános nőgyógyászati szakrendelés. Teljes körű terhes gondozás. Gyermeknőgyógyászat: a gyakori gyulladások, fejlődési zavarok, rendellenességek szűrése, gyógyítása, a pubertás zavarainak diagnosztizálása, vérzészavarok kezelése jelenti a leggyakoribb tevékenységeket. 1990-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Az év szeptemberétől kezdtem dolgozni a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. 1994-ben Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem. 1998-ban Gyermek-nőgyógyászatból tettem szakvizsgát. 2001-ben Egészségügyi szakmenedzserként MSC fokozatot tettem. Az Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján bekapcsolódtam a meddőség hormonális okainak kutatásába. Szép eredményeket sikerült elérni a meddőségek kivizsgálásában és megoldásában, a sárgatest elégtelenség felismerésével és kezelésével. Az utóbbi évtized nagy előretörését a polycystás ovárium szindróma kivizsgálása és kezelése jelentette.

Magas színvonalú plasztikai sebészet

Magas színvonalú plasztikai sebészet

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható, mely a plasztikai sebészettel és az esztétikai műtétekkel foglalkozik. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a felhasznált alapanyagokról, implantátumokról. Az eljárásokról és azok alkalmazási területeiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a legmodernebb eljárásokkal találkozik. Az esztétikai műtétek terén a minőséget képviseljük, és maximálisan odafigyelünk vendégeink elvárásaira, és elképzeléseire.

Lézeres szőrtelenítés fájdalom nélkül

Lézeres szőrtelenítés fájdalom nélkül

Megbízható, lézeres esztétikai kezelések a LaserDerm jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a beavatkozásokat a pácienseken. Időpont egyeztetés után kerül sor a vizsgálatokra és kezelésekre, a beavatkozás exkluzív környezetben, családbarát klínikán történik Mosonmagyaróváron jól megközelíthető helyen. Lézeres szőrtelenítés, hegkezelések, bőrfiatalítás, bőrelváltozások korrigálása és egyéb szolgáltatásokat kínálnak a páciensek számára. Telefonos egyeztetés után várjuk szeretettel.

Kiváló fogorvosok várják M-Dent

Kiváló fogorvosok várják M-Dent

Az MXdent Fogászat teljes körű ellátást nyújt, amelybe ugyanúgy beletartozik a fogtömés vagy a fogpótlás elkészítése, mint a fogfehérítés. Rendelőnkben minden fogorvos kulcsfontosságúnak tartja, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, amelyek minőségében teljes mértékben megbízunk. Ezért kínálunk garanciát az általunk készített tömésekre, fogpótlásokra és implantátumokra. Könnyen megközelíthető helyen, Budapest II. kerületében várjuk pácienseinket.

Tuti menü