Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Élelmiszeripar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Élelmiszeripar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Élelmiszeripar - szakember
Keresés
Találatok száma - 8 db
Üdítőital gyártás - forgalmazás

Üdítőital gyártás - forgalmazás

Üdvözöljük a Coca-Cola világában! Ismerje meg a világ egyik legnagyobb márkájának útját az atlantai patikától a dunaharaszti csúcstechnológiájú üzemsorig! Itt minden információt megtalál a folyamatosan bővülő termékválasztékunkról, magyarországi munkahelyteremtő beruházásainkról és társadalmi szerepvállalásunkról. Százhúsz év nem olyan nagy idő, mégis rengeteg minden történt. Nem csak a világon, de vállalatunk és a Coca-Cola márka történelmében is. Dr. John Stith Pemberton atlantai patikus találmánya a világ egyik legismertebb kifejezésévé vált, a Föld szinte minden országában megfordult. A II. Világháborúban az amerikai katonák, majd a nyolcvanas évektől az űrhajósok kedvenc útitársa volt. A Coca-Cola Magyarország ma is működő, a legmodernebb technológiát alkalmazó palackozóüzeme 2006-ban volt tíz éves: 1996. óta gyártják és forgalmazzák a magas minőségű, több fajta kiszerelésben kapható frissítőket. Persze a márka hazai történelme egy kicsit korábban kezdődött: közel negyven éve! A II. Világháború után a Coca-Cola volt az első amerikai termék, amelyet hazánkban gyártani kezdtek. A Magyar Likőripari Vállalat palackozóként, majd az első hazai Coca-Cola vegyes vállalat társtulajdonosaként állította elő a népszerű üdítőitalt. Tizenöt márka, több mint negyven íz, számtalan kiszerelés, a 0,2 literes kontúrüvegtől a kétliteres műanyagpalackig.

Torták, sütemények

Torták, sütemények

2003-ban hirtelen jött lehetőségként céget alapítottam és kibéreltem a tatabányai Vadgesztenye cukrászdát. Kezdetben egyedül dolgoztam, de évről-évre bővült a létszám, 2010-ben már tízen dolgoztunk a cégnél. Kiemelt szerepet kaptak időközben a gyerektorták, pályafutásunk alatt több ezer féle tortát készítettünk már. 2011-ben bánhidán megnyitottuk a Roberto cukit. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy szép, egyedi és látványos legyen, hogy a vendégeink betekinthessenek a műhelybe ésmegcsodálhassák a készülő sütiket és tortákat.

Torták - sütemények készítése

Torták - sütemények készítése

A Jakó Cukrászda története 1977-re nyúlik vissza: ebben az évben nyitotta meg Jakó Lajos és felesége első cukrászdájukat Kiskőrösön. Ez a cukrászda még a város szélén volt, mert az akkori jogszabályok szerint csak ellátatlan területen lehetett üzletet nyitni. Mivel az ÁFÉSZ-nek a belvárosban volt üzlete, így az engedélyt csak a város szélén lévő üzlet üzemeltetéséhez adták. Kezdetben, a cukrászdában ketten dolgoztak: Jakó Lajos és felesége Anna. A kis üzlet rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert a környékbeliek körében. 1982-ben megnyílt a második Jakó Cukrászda, mely már Kiskőrös szívében a Petőfi Sándor utcában kapott helyet. 1987-ben ismét egy kellemes hellyel bövült Kiskörös vendéglátása, mert a központi ABC áruházban megnyílt a harmadik Jakó Cukrászda. A vállalkozás ekkor már 10föt alkalmazott. 1990-ben a vállalkozás nagy lehetöséget kapott egy kis fagylaltozó megnyitásával Kecskemét központjában. Ekkor már nem csak Jakó Lajos, hanem felesége Anna is cukrász mestervizsgával rendelkezett. Míg férje a kecskeméti fagylaltozót, majd 1991-től a mellette nyílt élelmiszerboltot irányította, Anna a három kiskőrösi cukrászdát vezette. Ekkor még a kecskeméti ingatlanok a Bács-Konzum Rt. Tulajdonait képezték és a család csupán a bérleti joggal rendelkezett. 2006 óta Jakó Lajos az országos Cukrász Ipartestület elnökségi tagja lett.

Kenyér - péksütemények készítése

Kenyér - péksütemények készítése

A Cégünk 1990-ben alakult Nagybajomban, akkor még Európa Bt. névvel. A szolgáltatásunk és a termékeink minőségének köszönhetően mind a mai napig hatékonyan tudjuk kiszolgálni a megnövekedtet piaci igényeket. Vállalatunk 2000. augusztusában megvásárolta az akkori Pannon Pan Rt. Marcali üzemét, amelyet jelenleg Balaton Kenyér Kft néven üzemeltet. 2001. áprilisától egy harmadik üzemmel is bővültünk Csurgón, ahol a helyi régiót látjuk el sütőipari termékekkel. 2003. augusztusában megvásároltuk a Cerbona Rt. Nagyatádi sütőüzemét amely jelenleg a második legnagyobb termelésű üzemünk, mára elértük , hogy a három cég négy üzemében közel 200 embert foglalkoztató vállalkozás lettünk. Éves sütőipari termékforgalmunk, cégcsoport szinten meghaladja az 1 Milliárd Ft-ot A Kft-ék teljesen magyar tulajdonban vannak. Az Európa Pék Kft., a Balaton Kenyér Kft. és az Atád kenyér Kft. jelenleg Somogy és Zala megye legnagyobb sütőipari termék gyártója és forgalmazója. Termékválasztékunkban megtalálhatóak a napi friss termékeken kívül a reform táplálkozáshoz szükséges magvas, rozsos termékek a cukrászüzemünkben gyártott csomagolt finompékáruk és tartós teasütemények többféle kiszerelésben valamint az új termékválasztékunk a cukrászsütemények.

Hűtőházak - hűtőkamrák készítése

Hűtőházak - hűtőkamrák készítése

A tatabányai székhelyű, magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt közel húsz esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére szakosodott. Cégünk az egyre erősödő hazai kereskedelmi láncok, illetve befektetők által fémjelzett piaci szegmensben a piacvezető cégek egyike lett. Ehhez az alapot külföldi - főként olasz - és hazai partnereink által szállított, továbbá a saját kivitelezésben készített kiváló minőségű berendezések és magas színvonalú szolgáltatások biztosítják. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja az üzletek felmérését, látványtervvel kiegészített ajánlat készítését, megbízható szakmai odafigyeléssel és tanácsadással. Szerződéskötést követően a berendezések kiszállításán túl vállaljuk a kivitelezési munkálatok, helyszíni szerelések, beüzemelések, hűtéstechnológiai szerelések kivitelezését is. Az ország vezető pénzintézetekkel együttműködve a legkedvezőbb finanszírozási megoldásokat tudjuk ajánlani, illetve vállaljuk a pályázni kívánó ügyfeleink számára a pályázati kiírásoknak megfelelő ajánlati dokumentáció elkészítését. A cég fő célja, hogy vásárlói elégedettek legyenek, és mindenkor megfeleljen a magas szintű elvárásoknak, alátámasztva ezt egy folyamatos, kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolattal. Az LHG Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

Hústermékek feldolgozása - forgalmazása

Hústermékek feldolgozása - forgalmazása

Kérjük engedje meg, hogy bemutatkozzunk. Cégünk 2001-ben alakult, első üzletünket a Rákoczi téri csarnokban nyitottuk.Bosnyák téri üzletünket 2009-ben nyitottuk meg. Termékeink közül legfontosabbak a tőkehúsok: marhahús, baromfihús, füstölt áruk, valamint a felvágottak széles választéka Cégünknek az évek során szoros kapcsolatot sikerült kialakítani éttermekkel, rendezvényszervező cégekkel, melyek rendszeresen fordulnak hozzánk bizalommal igényeikkel. Előkészítve, vagy tálalásra kész formában is ajánljuk termékeinket. Szeretettel várjuk megrendeléseiket, kérjük,lépjenek velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk kérdéseikre. Éttermek részére darabolást, szeletelést vállalunk!

Ételkészítés - ételkiszállítás

Ételkészítés - ételkiszállítás

Az életben vannak olyan pillanatok, gondolatok, amelyeket érdemes az utókor számára megörökíteni. Vannak olyan vélemények, tapasztalatok, amelyek fontosak, tanulságosak, és jó, ha azokat megosztjuk másokkal. Nekünk az Ön véleménye a legfontosabb! Szeretnénk tudni, hogy Ön mit gondol a Food Express házhozszállításról, az ételek, a szolgáltatás minőségéről, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy Önnek milyen előnye származott abból, hogy minket, ezt a szolgáltatást választotta. Várjuk mindazon kedves ügyfeleink jelentkezését, akik szívesen elmondanák, sőt másokkal is megosztanák tapasztalataikat/véleményüket szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akár személyesen a Food Express kamerája előtt vagy írott formában. 2010. 7. héttől új termékkörrel bővült a Food Express választéka. Egyfajta levest és háromfajta főételt kínálunk, mindegyiket kétféle méretben (normál és kis méret). Az ételekből kétféle kétfogásos napi menüt is összeállítottunk, melyet jelentős kedvezménnyel rendelhet meg. A tej-, tojás-, és glutén allergénektől mentes alapanyagokat hatóságilag engedélyezett, speciális üzemben állítjuk elő, így ha Ön érintett a felsorolt betegségekben, teljes étlapunkról tetszése szerint válogathat. Köszönjük a segítségét, üdvözlettel: a Food Express csapata

Bábolna Hús

Bábolna Hús

Vállalkozásunk 1986-ban alakult 2005-ben pályázati támogatást nyertünk egy 350 m2-es üzemre Minden termék, amit gyártunk csak hagyományos módon, adalékanyag-mentesen készül. Házi ízek, házi minőség Elsősorban saját üzleteinkben történő értékesítésre törekszünk Csomagküldéssel próbálunk a minőséget szerető távoli vásárlóink igényeinek megfelelni. Kiemelt termékeink: - Hagyományos füstölt áruk - Friss és főtt termékek - Füstölt töltelék áruk - Mangalica termékek - Különleges termékek A füstölt húsok 3-4 hetes sózással, kőfüstölőben készülnek, A töltelékáruk csak természetes bélben, 1 hét kőfüstölőben való füstölés és 2 hét érlelés után kerülnek eladásra.

Tuti menü