Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Építőipar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Építőipar - szakember
Keresés
Találatok száma - 89 db
Üvegezés Budapesten

Üvegezés Budapesten

A használat során sokszor előfordul, hogy a lakásban található üvegfelületek betörnek vagy elrepedhetnek! Az üvegezés során érdemes jól átgondolni, hogy milyen üveget használunk. Ebben pedig hathatós segítséget nyújt egy üveges szakember! Az erkélyfelújítás vagy az ablakfelújítás során különleges üvegtáblák is felhasználhatóak, amelyek lehetnek hőszigeteltek, dekoratívak vagy biztonságiak is

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Térkő lerakás - térkövezés - térburkolás - Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, tanulmányaimról, munkahelyeimről, valamint a térkő, dísztégla, téglakő, díszkő burkolatokkal való kapcsolatom kialakulásáról. Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Munkánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítési tevékenységünkkel. A Térkőmester mindig, mindenkor segíti Megrendelőit a munkavégzéssel kapcsolatos építőanyag beszerzés (térkő, szegélykő, beton, sóder, cement, stb..) lebonyolításában, illetve a lehető legkedvezőbb árfekvésű építőanyagok felkutatásában.

Térkő - cserép forgalmazás

Térkő - cserép forgalmazás

Cégünk profilja különböző építőanyagok: kéményrendszerek, tetőcserepek - Tondach, Bramac, Mediterrán, Leier - térkövek, nemesvakolatok és cementek online forgalmazása. Rendelje meg építőanyagát otthonról, állítsa össze egyszerűen egyedi személyre szabott kéményét a kéményválasztónk segítségével! Kémények, cserepek, térkövek, nemesvakolatok, cementek nagy választékban a legjobb árakon! Cégünk üzletpolitikája az internetes webshop-ok elvén alapszik. Kiszállítás közvetlenül az ügyfelekhez történik, nincs plusz költség a raktár készletről történő értékesítéssel szemben. Rendelje meg pár kattintással a kívánt építőanyagát. Ingyenes házhoz szállítás a legtöbb terméknél. Rövid szállítási határidővel dolgozunk és igyekszünk ügyfeleink összes igényét maximálisan kiszolgálni. Kérjen árajánlatot és garantáltan 1 munkanapon belül válaszolunk rá. Magyarországon az egyik legelterjedtebb kéménymárka a Leier.33 év garanciát vállal kéményeire. Egyedülálló a magyarországi kémény piacon, hogy bármilyen 2 típusból állíthat össze dupla kéményrendszert. Minden Leier kémény köpenytéglája rendelkezik 4 furattal, ami utólagos merevítési lehetőséget biztosít. A Schiedel egyedülállóan csak kéményrendszerek gyártásával foglalkozik. 30 év garancia kiterjed a kiégés biztonság, savállóság és nedvességgel szembeni érzéketlenségre is.

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Logisztikai állvány- és polcrendszerek, karos állványrendszerek, acél galériás rendszerek, podesztek, valamint archivációs rendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Kiemelkedő minőség, piacvezető árak, gazdag európai referencia-háttér, gyors és ügyfélközpontú kiszolgálás. Raklapos állványrendszerünk néhány jellemzője: Az állványrendszer 20 m magasságig szerelhető össze. Raklapos polcrendszerek polcelemenkénti terhelhetősége 4 500 kg. A maximális oszlopterhelés 20 tonna. A raklaptartó gerendák különböző hosszúak, keresztmetszetűek és könnyen átalakíthatóak. Az állványmezők kiegészíthetők keresztgerendákkal, lemezpolcokkal, falemezekkel, rácsozattal stb Felhasználási terület: kereskedelmi és ipari raktárak, logisztikai központok, építőanyag lerakatok, élelmiszer és ital elosztók

Szobafestő Balaton

Szobafestő Balaton

Üdvözlöm! Vállalkozásunk több mint 25 éves tapasztalattalal végzi szobafestő-mázoló-tapétázó tevékenységét. Továbbá gipszkarton, laminált parketta valamint egyéb lakásfelújítási munkákkal is foglakozunk. Elsősorban Siófok Somogy megye és a Balaton környékén vállaljuk munkáinkat de megegyezés szerint szinte az egész országban. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken keresztűl felveheti velünk a kapcsolatot. Köszönjük érdeklődését. .

Szobafestés - tapétézás

Szobafestés - tapétézás

Ezen az oldalon általában az van, hogy ki, mióta végzi a tevékenységét, hol tanult, stb! Na ettől a hagyománytól én most eltérek, mert szerintem ez nem a legfontosabb arról, hogy valaki jól, vagy kevésbé jól végzi a munkáját! A képek ugyan többet mondanak, bár a valóságtól azok is eltérhetnek. Én arra kérek mindenkit, hogy a vendégkönyvbe írja be saját véleményét a munkámmal kapcsolatban! - Vakolaterősítés: a teljes falfelület mélyalapozása. - 1xGlettelés: a teljes felület átkaparása, glettelése, majd a glettelés csiszolása. - 2xGlettelés: a teljes felület átkaparása, 2-szeri glettelése, majd a glettelés csiszolása. - Falfestés: felület javítása, festés két rétegben. - Mázolás: csiszolás, felület beeresztése, telibegittelése, csiszolás, alapozás, csiszolás, gittjavítás, fedőmázolás, csiszolás, lakkgittelés, zománcozás. - Lazúrozás: csiszolás minden réteg között. Három rétegben lazúrozás.700 - Cs˜mázolás: csiszolás, háromszori zománcozás. - Tapétázás: a falfelület tapétázása. - Gipszkartonozás: lécezés, felrakás, szallagozás, illesztések gipszelése. - Álmennyezet: nikecel felragasztása, szegélyezés, festés. - Homlokzatfestés: háromszori festés, teljes felület. - Hőszigetelés: nikecelezés, hálóragasztás, vakolaterősítés, nemesvakolat felhordás. - Tapéta leszedés: régi tapéta eltávolítása, lekaparása. - Palafestés: mechanikus tisztítás, 3x-i festés.

Szobafestés - mázolás - tapétázás

Szobafestés - mázolás - tapétázás

Cégünk 10 éve foglalkozik Lakásfelújítással Fő tevékenységünk a Szobafestés Mázolás tapétázás , Vízvezeték Szerelés ,Laminált parkettázás , Teljes szakipari háttérel rendelkezünk (Kőműves , Burkoló , villanyszerelő) Szegeden és Szeged környékén vállalunk munkát.Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles. Magánlakások közintézmények, ipari létesítmények, társasházak,lépcsőházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkluzív felújításig.A munkánk I. osztályú és csak minőségi anyagokkal dolgozunk.

Szennyvízcsatorna építés Érd kistérség területén

Szennyvízcsatorna építés Érd kistérség területén

Családi vállalkozásunk az érdi szennyvízcsatorna bővítés projekt kapcsán vállal telekhatáron belüli csatornázási munkákat, tervezéstől a kivitelezésen keresztül az átadásig. Több évtizedes szakmában elöltött gyakorlatunk és magas szintű szakmai felkészültségünk a garancia csatornázási munkáink kiváló minőségére. Hívjon bizalommal!

Hirdetés
Szakemberek a mesteremberkeresőn

Szakemberek a mesteremberkeresőn

A weboldalon mesterek egyre szélesebb választéka áll rendelkezésre bármilyen építési, felújítási, karbantartási munkákról legyen is szó. Így - többek között - bármilyen építőipari jellegű munkával kapcsolatban szívesen állunk a rendelkezésükre. A tájékozódást részletes adatlapok, referenciafotók segítik.

Szakember keresés - munka szervezés

Szakember keresés - munka szervezés

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan! Jó munkát kínálunk! Az Abadus Kft. 2010-ben, magánszemélyek által alapított, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás. Olyan emberek számára készült az Abadus weboldal, akik munkát szeretnének vállalni, valamilyen szaktudással rendelkeznek, emellett olyan embereknek, vállalatoknak is, akik munkát tudnak adni, vagy elvégzendő munkájuk van. Munkaadóként munkavállalók széles körét találja itt, legyen szó mérnökről, asztalosról, programozóról, szerelőről vagy irodai dolgozóról. Megbízhat valakit egy egyszeri munkával, de akár folyamatosan is alkalmazhatja. Nem kell több helyre levelet írni, ajánlatokat kérni, itt Önért versenyeznek! Munkavállalóként az oldal előnye, hogy konkrét munkákat talál itt. Egyszerre több munkát is elvállalhat, képességeinek, szaktudásának megfelelően, hiszen szabadúszóként Ön osztja be az idejét. Kedvére válogathat az alkalmi részidős illetve távmunkák között. Az Abadus kényelmes és egyedülálló eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételek mellett egymásra találjon!

R-Gate Kft. - Varga István

R-Gate Kft. - Varga István

Üdvözlöm! A nevem Varga István. Több, mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a hidegburkolás terén. Ez a szakma ugyan korábban a kőműves munka részét képezte, azonban mára ez már merőben megváltozott. Ennek az az oka, hogy míg korábban viszonylag kevés lehetőség állt a rendelkezésre ahhoz, hogy otthonunkat díszítsük, mára számtalan megoldás közül válogathatunk kedvünkre. Manapság már nem csak egy-két csempe variáció közül válogathat, ha felújítást tervez, vagy új lakásba, házba költözik. A különböző kövek, csempék, burkolatok fajtája, típusa és anyaga számtalan formában elérhető. Ha szeretne egy megbízható szakembert találni otthona szebbé varázsolásához látogasson el a honlapomra. Beltéri és kültéri burkolási munkákban is számíthat a segítségemre. Referencia fotóimat tekintse meg a honlapomon. Ha tetszik, amit lát vegye fel velem a kapcsolatot, telefonon, vagy emailben, vagy kérje ingyenes ajánlatomat!

Parképítés, parktervezés - Everling Kft.

Parképítés, parktervezés - Everling Kft.

Több éves tapasztalattal és minőségi referenciákkal rendelkezünk kisebb-nagyobb terek megvalósításával kapcsolatban, mind magánszemélyek kertjeire mind önkormányzati, projektberuházási terek kialakítására vonatkozóan. Kérje segítségünket mind a durva tereprendezéshez mind a kertek térbeli kialakításhoz! Ehhez kapcsolódó szolgáltatásaik között megtalálható a támfalépítés, kerti tavak kialakítása, kerítés rendszerek, automata öntözőrendszerek telepítése, díszburkolat tervezése és kivitelezése. Játszótereket mind szervezünk, tervezünk, építünk és szépítünk is, s ha sportosabban gondolkodik, segítünk minőségi műfüves pályák és teniszpályák kialakításában is. Szüksége van komplex szolgáltatásainkra? Kérjen ajánlatot a megfelelő tevékenységre!

Öntözőrendszerek tervezése - automata öntözőrendszerek telepítése

Öntözőrendszerek tervezése - automata öntözőrendszerek telepítése

Valljuk be, a legtöbbünk azért választ öntözőrendszert, mert az rendkívül kényelmes. Egyikünk sem szeret álló helyzetben, a hátát, derekát megerőltetve locsolni. Mennyivel jobb érzés a homokos tengerparton, verő napsütésben egész nap a hasunkat süttetni! Nem kell órákat állnia a locsolócső mögött, azon tanakodva, hogy vajon éppen most mivel töltené idejét, ha nem kéne kertet öntöznie.

Öntözőrendszerek - kertek építése

Öntözőrendszerek - kertek építése

Bozsik Viktor kertépítő és okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Szeretek kertet építeni, öntözőrendszert telepíteni és tudok is. Tizenhat éve telepítek öntözőrendszereket és tartom karban azokat. Több száz öntözőt telepítettem már egész Pest megyében. Az öntözőrendszerek.hu oldalamon nem csak az öntözőrendszerek témájában de a kertépítés területén is hasznos információkat talál. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírom az öntözőrendszerek telepítésének és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Egész Pest megye területén vállalok öntözőrendszerek telepítését és kertépítést. Várom érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióimmal! Remélem az Ön segítségére is tudok lenni abban, hogy víztakarékos öntözőrendszerével időt, energiát és pénzt is megspóroljon. Szeretném, ha az Ön kertje az utca legszebb kertje lenne. Tizenhat éves öntözőrendszer telepítő kertépítő tapasztalatommal állok szíves rendelkezésére! Amikor Ön elgondolkodott azon, hogy a kora reggeli és a késő esti öntözés már nem annyira szórakoztató, mint inkább fárasztó.

Öntözőrendszer - Gyepmánia BT.

Öntözőrendszer - Gyepmánia BT.

Professzionális kertépítés a Gyepmánia BT. jóvoltából. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kertépítés terén. Teljes körű kertépítést végeznek megrendelőik számára, Budapesten és Balatonon egyaránt. Családi, társas és irodaházak kertjének kivitelezését is elvégzik. Vállalnak tereprendezést, ültetést, öntözőrendszerek kiépítését, kerti tavak kialakítását, sziklakertek kivitelezését, térkövezést és játszókertek kialakítását. A kertépítés mellett végeznek önburkolatos parképítést is.

Öntözés tecnika - gyepszőnyeg forgalmazás

Öntözés tecnika - gyepszőnyeg forgalmazás

A szép kert nem a véletlen műve, hanem összjáték az ember és a természet között. Egy kert nem egyszerűen részegységek (gyepszőnyeg, gyeptégla, dísznövények, automata öntözőrendszer, fák, kerti tó, sziklakert, stb.) halmaza, hanem hangulatos, a házzal és a környezettel harmonizáló egész, amely gondos kerttervezés és szakszerű kertépítés eredménye. A PalkovitsKert nevéhez fűződő kertek azért szépek, mert a természeti adottságok, megrendelői kívánságok, a kivitelezői szaktudás és a modern kert- és öntözéstechnika ötvöződik megjelenésükben. A PalkovitsKert kertépítéssel, gyepszőnyeg telepítéssel és gyepszőnyeg forgalmazással valamint automata öntözőrendszer telepítéssel foglalkozó kisvállalkozás, amely 2000-ben kezdte meg működését Balatonalmádiban. 2007-től jelen vagyunk a fővárosban Budapesten és annak vonzáskörzetében is. A kezdeti kert karbantartási munkáktól jutottunk el mára a komplett kertépítésig és automata öntözőrendszerek telepítéséig. 2007-től kertvilágítás tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozunk. Így munkáink ma már a nap minden szakában örömet szereznek megbízóink számára. A fő célunk a kert tulajdonosok igényeinek maximális kielégítése. Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.

Tuti menü