Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faipar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Faipar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Faipar - szakember
Keresés
Találatok száma - 16 db
Zsalugáterek - paletták gyártása

Zsalugáterek - paletták gyártása

Asztalosipari vállalkozásunk (Lestár Zoltán, egyéni vállalkozó) 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítse ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gyártósort állítottunk a vevői (zömében lakossági) elvárások kielégítésének szolgálatába. Jelenleg 3 főt (2 asztalosipari szakember, 1 adminisztrátor) foglalkoztatunk, beleértve saját magamat is, így biztosítva, hogy ellenőrzésem alatt tarthatom az egész gyártási folyamatot. A fa iránti szeretetünk töretlen, de ma már úgy gondoljuk, hogy a nyílások lezárásához műszaki tartalomban és esztétikailag is kiváló nyílászárók szükségesek. Ha a szem a lélek tükre, akkor az ajtó és az ablak a háznál is hasonló képpen tükrözi vissza a ház belső világát. Az egyszerű és az összetett formavilágú épületek esztétikus homlokzati megjelenését könnyen lehet fokozni modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal. Mondhatni a harmóniát teremti meg az épülethez jól megválasztott nyílászáró. Lestár zoltán egyéni vállalkozó az egyedi nyílászárók gyártásának széles piacán a múltjával, a jelenével biztonságot, stabilitást és komplex szolgáltatást nyújt minden kedves megrendelőjének.

Woodmaster Faipari Webáruház

Woodmaster Faipari Webáruház

Mivel foglalkozunk? Faiparban szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk új, gyári, ipari minőségű faipari szerszámok, gépek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Woodmaster termékeink mellett számos más márka magas precizitású, legkorszerűbb, egyenesen a gyárból érkező termékei forgalmazásával igyekszünk a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek eleget tenni. Kinek ajánljuk termékeinket? Minden famegmunkálás iránt érdeklődőnek, kis és közepes műhelyeknek, restaurátoroknak, díszlet gyártóknak, bútorgyártóknak, tanműhelye knek, ácsoknak és asztalosoknak. Mit kínálunk? Több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk szakmai tanácsadását Faipari szerszámok, gépek és kiegészítők széles választékát Ingyen házhozszállítást 50 000 Ft vásárlási összeg felett Kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot kedvező áron Kapcsolat: e-mail: info@woodmaster.hu tel.: 36 88 404 519 cím: 8200 Veszprém, Budapest út 54.

Rönkfeldolgozás - fűrészárúk forgalmazása

Rönkfeldolgozás - fűrészárúk forgalmazása

A Szalai Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft-t ügyvezetője, Szalai József 1992-ben alapította. Tevékenységét mindvégig a fa szeretete, a tömörfa örök kultúrája, valamit a minőségi tömörfa-termékek érvényesülésében való hit vezérelte. A vállalkozás jelenlegi nagyságát és sikereit az indulást követő több mint 10 év során jól megfontolt, alapos döntések és fejlesztések által érte el, folyamatosan törekedve az egyre szakszerűbb, európai színvonalú fafeldolgozásra, valamint a vevőigények maximális kielégítésére. Mára a Szalai Kft. rendelkezik a Dunántúl legnagyobb mennyiségű és legjobb minőségű tölgy alapanyag, valamint fűrészáru készletével. A feldolgozás kizárólag hazai alapanyagból történik, a legszigorúbb előírások betartásával. Cégünk munkatársait munkájuk során mindvégig az az elv vezérli, hogy a Magyarországon megtermett |favagyont minél gazdaságosabban, a legkorszerűbb technológiával, a környezet védelme mellett, optimálisan, a minőségre összpontosítva dolgozzák fel. Célorientáltán, vevőink elégedettségéért és sikereiért dolgozunk. Az Ő sikerük a mi szívügyünk! Termelő tevékenységünk egyértelműen a faipari vállalkozásokra: bútor, ajtó, ablakgyártókra, belsőépítészekre, asztalosokra valamint viszonteladókra irányul. Biztos alapanyagháttér, szakszerű termelés, országos és nemzetközi kapcsolatrendszer.

Parkettázás - szőnyegpadló leragasztás

Parkettázás - szőnyegpadló leragasztás

Hogy Ön kedves megrendelő, minél több információt tudhasson meg rólam, szakmailag, mint emberileg, hogy mire az első találkozás megtörténik már nem teljesen úgy találkozunk, mint két idegen. Ez a mai világban, nem egy utolsó szempont. Szente Sándor vagyok, 1975. óta vagyok a szakmában, folyamatosan mivel szeretem csinálni. Szeretem ha szép munkát adhatok ki a kezemből és ez mások megelégedettségét váltja ki. Az Országos Szakipari Vállalatnál tanultam ki a szakmát, azon szerencsések közé tartozom akinek egy lelkiismeretes szakoktató 'jutott' aki minden porcikájával azon szorgoskodott, hogy miként tudná átadni tudását a jövő szakembereinek. Arra törekedtem, hogy korszerű gépekkel szereljem fel magam, ami a könnyebb, és szép munkavégzést teszi lehetővé, mellette csiszolás közben ne poroljam össze a falat. Nem esett mindez nehezen számomra, mert szeretek szerszámra költeni pénzt. Hála istennek, és magamnak elértem a munkámmal azt, hogy minden évszakban mindig van munkám, ez annak is tulajdonítható, hogy a megelégedett, ügyfeleim kézről kézre adják a névkártyámat, ami egy kis büszkeséggel tölt el. Szeretem a kihívásokat, olyan még nem fordult elő velem hogy valamit nem tudtam megoldani, nem ismerek lehetetlent. Áraim közepes szinten mozognak, nem tartozom a legolcsóbb mesterek közé.

Mobil - beépített bútorok készítése

Mobil - beépített bútorok készítése

Szeretném bemutatni önöknek az Eck-Fa asztalosipari és kereskedelmi Kft-t. A cég 2200 m2-en 20 fő dolgozói létszámmal működik. Telephelyünkön folyamatos bővítés és fejlesztés történik a versenyképesség megőrzése érdekében. Mobil és beépített bútorok készítésével, valamint fa nyílászárók gyártásával foglalkozunk. Üzemünk nagy kapacitású táblafelosztó, élzáró és Cnc fúró-maró központal rendelkezik. Ezeknek a gépeknek a segítségével bútorok sorozatgyártását is tudjuk vállalni. Csarnokainkban ötfejes marógép, nagy asztalszélességű kontaktcsiszoló gép is található, valamint bútoralkatrészek és nyilászárók felületkezelésére alkalmas festőműhely van kialakítva. Cégünk bútorlapunkkal, rétegelt lemezekkel, furnéros anyagokkal, különböző fafajtákkal (pl: Tölgyfa,Bükk fa,Égerfa). Vákumfóliás illetve festett Mdf lapokkal dolgozik.Vállalja családi házak, irodák, üzletek, mobil és beépített bútorainak gyártását. A bútorok egyedi tervezéses helyszíni felmérés alapján a megrendelő igényeit figyelembe véve készülnek. Borovi hossztoldott 3 réteg ragasztott anyagból, Milesi felületkezelő anyagokkal felületkezelve, Roto vasalatokkal felvasalva, két vagy igény szerint három rétegű Thermoplan üveggel üvegezve készülnek akár egyedi méretben is. A bejárati ajtók 5 pontos biztonsági zárral vannak felszerelve. A belső ajtók fa illetve furnérozott ajtólappal, furnérozott Mdf tokkal készülnek.

Hornex kocsibeálló

Hornex kocsibeálló

Minőségi, borovi-luc fenyőből készült faházak és kocsibeállók, alacsony árakon, a Hornex Bt. jóvoltából. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a kivitelezést, gyorsan és precízen. A kocsibeállók lehetek a házaktól külön vagy a ház oldalához építettek is, illetve nyitottak és teljesen zárt, garázsokat. Hasznos tudnivalókkal látják el azokat, akik szeretnének kertjükbe faházat, vagy kocsibeállót. Weboldalukon lehet árajánlatot is kérni. A telephelyük Csornán található, könnyedén megközelíthető helyen.

G-old Lake Faházak

G-old Lake Faházak

Cégünk a szauna építésen kívül kis- és közepes méretű faépítményeket is gyárt. Termékeink között található kerti faház, kerti pavilon, hétvégi faház, szerszámtároló, nyaraló, garázs, stb. A faházak szerkezetkészen, a tetőt a kiválasztott tetőburkolattal befedve, gépészet nélkül kerülnek legyártásra és átadásra. A G-old Lake Faházak minden esetben, egyedi méretben és megrendelésre készülnek. Ön választ! Mi építünk. Több éves faház gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal.

Fakivágás

Fakivágás

Vállalkozásunk lakott területi fakivágással, gallyazással, veszélytelenítéssel foglalkozik Budapesten, Pest megyében!. A nem dönthető fákat alpin technikával, illetve emelőkosaras autóval végezzük. Munkáinkhoz nagy teherbírású statikus köteleket, hevedereket, karabinereket, professzionális gépeket használunk. Veszélyes szakma a miénk, ezért bízza a fakivágást hozzá értő, szaktudással rendelkező szakemberre. Várjuk magánszemélyek, önkormányzatok, cégek, társasházak jelentkezését. Göd Kerek erdő utca 49

Fa nyílászárók - árnyékolástechnikai termékek forgalmazása

Fa nyílászárók - árnyékolástechnikai termékek forgalmazása

A Borovi Faipari Zrt. 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítse ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Az évek során cégünk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiákat és egyre modernebb gyártósorokat állítottunk a vevői elvárások kielégítésének szolgálatába. A Borovi Faipari Zrt. magas színvonalon elégíti ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Válasszon minket, mert: Korszerű, ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek termékeink. Szívesen segítünk elképzeléseik, terveik megvalósításában műszaki információkkal és pontos helyszíni felméréssel. Munkatársaink szaktanácsadással, árajánlat készítéssel állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére bemutatótermeinkben személyesen, de telefonon, faxon vagy e-mail-en keresztül is. Az árajánlatokat 1-2 napon belül elkészítjük. Megrendelőink részére kedvező szállítást, szakszerű szerelést biztosítunk saját szerelőcsapatunkkal. Garanciális szervizszolgáltatás nyújtunk. Telephelyünk Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyén, Szolnokon található, ahol a korszerű gyártósorral felszerelt üzem és jól képzett szakembereink gondoskodnak az egyenletes minőségről. Ahhoz, hogy a jól megszokott színvonalat vevőinknek biztosítani tudjuk, folyamatosan ellenőrzésünk alatt tartjuk az egész gyártási folyamatot.

Hirdetés
Fa burkolatok - asztalos fűrészáruk forgalmazása

Fa burkolatok - asztalos fűrészáruk forgalmazása

Faburkolat gyártókat képviselem Magyarországon. Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze. Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda, teraszburkolat, faház burkolat, táblásított fenyő lap, léc, szárított léc, impregnált léc, asztalos fenyő-fűrészáru az Alföldfa kft.- től. Kérjen árajánlatot. Szilágyi Attila vagyok, az Alföldfa kft. tulajdonosa, a lambéria, a hajópadló és egyéb minőségi faipari alapanyagok szakértője. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze. A vörösfenyő teraszburkolat könnyen illeszkedik a környezetbe, ezért elsősorban külső járdák, zöld teraszok, kerti medencék körüli burkolására ajánljuk. Vásárlásnál vörösfenyő teraszburkolatot vagy keményebb faanyagot vásároljunk az időjárás viszontagságai miatt, másrészt a teraszburkolat kialakítása - bordás része - csúszásmentességet biztosít. A vörösfenyő teraszburkolatnak a színe vöröses-barna, bordás felülettel van már ellátva. Lakkozását önmagában nem ajánljuk, mert az erős napsütés hatására a lakkréteg megrepedhet. Lakkozás előtt minden esetben vizes bázisú faápolót használjunk.

Fa ablakok - fa ajtók tervezése és gyártása

Fa ablakok - fa ajtók tervezése és gyártása

Kovács Zoltán asztalos vagyok. Vállalkozásom 1995 óta foglalkozik egyedi bútorok, fából készült bejárati és beltéri ajtók, valamint fa ablakok tervezésével, gyártásával az Ön igényei szerint Baja és Budapest egész területén. Vállalom konyhabútor, fürdőszobabútor, beépítettszekrény, beépített bútor, gyerekszobabútor, irodabútor, gardróbszekrény szerkezeti és látványtervezését, gyártását, kivitelezését garanciával. Továbbá vállalom elemes bútorok összeszerelését, kisebb javításokat. Elsősorban laminált illetve vákumfóliás bútorlapokból készítek bútorokat, de igény szerint színfurnéros faforgácslap, illetve táblásított faanyag is lehet az alapanyag. A konyhabútor a lakás legbonyolultabb bútorzata, illeszkednie kell a falhoz, annak minden egyenetlenségéhez, L, vagy U alakú konyhák esetén a falak által bezárt szögek sem mindig derékszögűek, ezért a munkalapokat, világítástakarókat, párkányléceket, vagy párkányzatot és a lábazati elemeket szálban szállítjuk le, hogy azokat a helyszínen pontosan az Ön falaihoz, burkolataihoz és bútorához igazítva szerelhessük fel. Igaz, hogy ebben az esetben, szerelés közben por keletkezik a helyszíni gyalulásból, vágásból hulladék képződik. Ezeket a szereléssel megbízott szakember a helyszínen összegyűjti, amennyiben biztosítanak számára lehetőséget a szemét elhelyezésére eltávolítja, és kiporszívózza a bútort.

Atico egyedi bútor

Atico egyedi bútor

Egyedi bútorkészítéssel foglalkozó vállalkozásomat már több mint tíz éve vezetem, szervezem. Ezalatt sok lakás elégedett tulajdonosát tudhatom magaménak. Az évek alatt megtanultam a különböző stílusokat, lakberendezési praktikákat, így megrendelőimnek komplett megoldást nyújthatok. Az egyéni lakásokon, házakon kívül könyvtárszobák, wellness helyiségek, irodák, rendelők és vendéglátó egységek is megrendelőim voltak.

Asztalosmester

Asztalosmester

Több mint 30 éves szakmai tapasztalatommal az ön igényeihez igazodva vállalok korrekt áron magánszemélyek, vállalkozások, valamint intézmények részére egyedi bútorok gyártását és egyéb asztalos munkákat ingyenes helyszíni felméréssel. Jelenlegi műhelyem a IV. kerületben található, melyben 5 fő alkalmazottal dolgozunk. Sokakkal ellentétben foglalkozok felújításokat is, ezért régi szeretett bútorait kidobás előtt nézesse meg, hiszen a mai gazdasági helyzetben sok esetben olcsóbb megoldás a felújítás, mint a csere, különös tekintettel a minőségi bútorokra. Cím: 1041. Budapest Rév utca 2.

Asztalos - kárpitos szakember kereső

Asztalos - kárpitos szakember kereső

Asztalos, magyarországi asztalos szakemberek portálja. Oldalunk célja, hogy a portálon található asztalos mesterektől 1-2 perc időráfordítással az Ön igényeit kifejező ajánlatot kérhet. Kategorizálva találhatja a következő asztalos szakmák reprezentánsait: bútorasztalos, épületasztalos, kárpitos és lapszabászat képviselőit. Üdvözöljük Magyarország asztalos szakmáit összegyűjtő asztalos-info.hu portálunkon! Oldalunk célja, hogy a portálon található asztalos mesterektől 1-2 perc időráfordítással az Ön igényeit kifejező ajánlatot kérhet. Kategorizálva találhatja a következő asztalos szakmák reprezentánsait: bútorasztalos, épületasztalos, kárpitos és lapszabászat képviselőit. A keresés megkönnyítése érdekében az asztalosok között megyére és városra vonatkozó szűrést is végezhet. Az Ön által kiválasztott asztalos adatlapját megtekintve megtalálja az asztalos elérhetőségét, referenciáit, illetve közvetlenül ajánlatot is kérhet tőle. Az ajánlatkérésnél kiválaszthatja, hogy csak az adott asztalos kapja-e meg az ajánlatát vagy publikus asztalos ajánlatkérést kér, így az oldal összes asztalos mestere megkapja azt. Az asztalos-info.hu portál minden asztalos mester számára biztosítja a regisztrációt, tehát nincs megkötés arra vonatkozóan, hogy a regisztráló asztalos magánember, egyéni vállalkozó, vagy társas céges formában kíván megjelenni a weboldalon.

Antik bútorok restaurálása - kárpitozása

Antik bútorok restaurálása - kárpitozása

Műhelyünket 1940-ben alapítottuk, mint bútorfelújító és restauráló műhely. Három generációt felölelő cégünk legelső műhelye azelőtt bútorgyártással foglalkozott. A modern technológiák és eljárások, mellett a hagyományos, jól bevált restaurátor anyagok felhasználásával varázsoljuk tartósan újjá a régi bútorait. Kézi munkával, kizárólag kézzel felvihető politúr anyaggal dolgozunk, amely igényesebb és tartósabb felületet biztosít az Ön bútorának. Cégünk története 3 generációra nyúlik vissza. Az első, asztalos-kárpitos műhelyt Kovács Dezső alapította a 40-es években, fő profil a bútorgyártás, új stíl bútorok készítése volt. A műhely számos alkalmazottat is foglalkoztatott. A tevékenységet később az alapító fia, Kovács Tibor Dezső folytatta 1969-ben, amikor bútorjavító műhelyt nyitott. Tevékenységünk azóta is főként antik bútorok restaurálása és kárpitozása. Az ipart Kovács Tibor fia, Kovács Gergely is folytatja. A műhelyben számos faipari szakközépiskolai tanuló töltötte szakmai gyakorlatát, és helyezkedett el az iparban az itt megszerzett ismeretei birtokában. A műhely 3 generációnyi működésének köszönhetően sok visszatérő megrendelő által az első műhelyben, a nagypapa által elkészített, felújított bútorok köszönnek vissza napjainkban a 3. generációnak felújításra. A műhely az elmúlt 40 évben számos követség, intézmény antik bútorainak javítását, felújítását végezte el.

Ács - tetőszigetelési munkák

Ács - tetőszigetelési munkák

Zsárik Ferenc szakképzett ács - tetőfedő vállalkozó vagyok. Magyarországon 1995 óta működtetek építőipari kivitelező vállalkozást. A munka mellett az évek során tanulmányaimat további ismeretekkel bővítettem, s jelenleg az építőipari piacon jelenlévő számos jelentősebb, hazai tetőanyag gyártó és forgalmazó cég képesítését megszereztem. Munkáimmal elnyertem ezen cégek bizalmát, s ezzel elértem, hogy nevemet évek óta az ajánlott kivitelezőik között szerepeltetik. Munkáink az ország számos településén megtalálhatók. Kivitelezéseinket az előírásoknak, szakmai irányelveknek megfelelően végezzük.

Tuti menü