Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémipar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Fémipar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Fémipar - szakember
Keresés
Találatok száma - 19 db
Rozsdamentes acél korlát készítés

Rozsdamentes acél korlát készítés

Cégünk egyik fő profilja rozsdamentes korlátok tervezése, készítése és felszerelése ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Szolgáltatásaink közé tartozik még kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! Rozsdamentes korlátelemeinket főként Németországból és Olaszországból származnak és minőségük kiváló, ezért is tudjuk tartani a 30 éves garanciaidőt. Ha megtisztel bizalmával és velünk készítteti el álmai korlátját, biztos lehet benne, hogy minőségileg pontosan azt, vagy még többet fog kapni, mint amit elvár tőlünk. Kérjen ajánlatot és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Önnek!

Raktári Salgó polcos állványrendszer tervezés

Raktári Salgó polcos állványrendszer tervezés

Társaságunk által forgalmazott csavaros és csavarmentes Dexion Salgó polc elemek alkalmasak a különféle igények szerinti speciális polcrendszer kialakítására. Termékeinket ajánljuk irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattárak, könyvtáraknak, de akár háztartási használatra is tökéletesen alkalmas. Készleteinkből - a tervezést követően - bármikor összeszerelhető gumiabroncs tároló, vagy irattári polcrendszer. A forgalmazáson kívül vállaljuk a meglévő csavaros, vagy csavarmenetes salgó polcból épült polcrendszerek szakszerű bontását, költöztetését és igény szerinti felszerelését, esetleges kiegészítését. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a.

Oszlopos üvegkorlát készítés

Oszlopos üvegkorlát készítés

Kovácsoltvas és rozsdamentes termékek tervezésén és kivitelezésén túl vállaljuk minőségi üvegkorlát készítését rövid határidővel, kedvezményekkel. Üvegkorlát szerelékekből német és olasz gyártmányút használunk, hogy a maximális minőség mellett a tartósságot is garantálni tudjuk. 30 év garanciát vállalunk minden általunk elkészített üvegkorlát szerkezetre, függetlenül attól, hogy az házon kívül vagy házon belül kerül felszerelésre. Ezen kívül az üvegkorlát szerelése közben odafigyelünk a környezetünkre, hogy a lehető legkevesebb szennyeződést hagyjuk magunk után. 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Marás - fémtömegcikk gyártás

Marás - fémtömegcikk gyártás

Az F4 bau kft. 2006 nyarán alakult, addig külön-külön működő egyéni, ill. társas vállalkozásokból. Ezek a vállalkozások 10-15 éve töretlenül üzemeltek a lakatos- és építőiparban. Folyamatosan bővítve ismereteiket és folyamatosan bővülő szolgáltatásaikkal. A Kft. alakítása annak érdekében történt, hogy növeljük az ütőképességet, hatékonyságot, megbízhatóságot és a kivitelezés gördülékenységét. Egy olyan cég szellemével, mely a munkák során nem a problémák keresésével, hanem azok megoldásával vívta ki a helyét ebben a szakágban, és sorakoztatott fel maga mögött rengeteg pozitív referenciát. Cégünk nagy figyelmet fordít a minőségre, a kreativitásra, a gyorsaságra és nem utolsó sorban az ésszerű és reális árképzésre. Céljaink: egy olyan főbb tevékenységeket magában foglaló cég felépítése, amely a legjobban megfelel a mindenkori igényeknek; lendületes, dinamikus. A lehetetlen megoldásokat nem ismerő színfolt akar lenni, ebben a rohanó és minőség helyett mennyiséget gyártó világban, melyben már nem a késztermék fontos csak az érte felvett fizetség. Remélem, ez a kis bevezető felkeltette cégünk iránti érdeklődését és megtekinti weboldalunk teljes kínálatát.

Lézervágás, lemezmegmunkálás

Lézervágás, lemezmegmunkálás

A Melior Laser Kft. ipari termékeket gyártó és szolgáltató cég, lemezmegmunkálással és lemezalkatrész gyártással foglalkozik. Mára a Melior Laser Kft. felkészült a síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítására is. Szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat a fémmegmunkálás terén az alábbi iparágak beszállítójaként kamatoztatjuk: elektronikai ipar, gépgyártás, járműipar, bútorgyártás, építőipar, orvostechnika, reklám és dekoráció. Vállalatunk alkalmazott technológiái a lézeres vágás, CNC élhajlítás, stancolás, fémcsiszolás, hegesztés, forgácsolás, csapsajtolás, kötőelem besajtolás és felületkezelés. 2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét u.5/B.

Kovácsoltvas korlát tervezés, kivitelezés

Kovácsoltvas korlát tervezés, kivitelezés

Cégünk kovácsoltvas kerítésének vagy korlátjának megtervezését és elkészítését vállalja 3 év garanciával, tűzihorganyozott kovácsoltvas korlátainkra pedig 10 év garanciát biztosítunk Önnek. A minőségi munkát műszaki színvonalunknak köszönhetően garantáljuk, melyet modern berendezéseink segítségével tartunk fenn. Az Ön által megrendelt munkát több éve napi szinten együtt dolgozó fiatal, magyar szakemberekből álló dinamikus csapatunk készíti el. A díjmentes helyszíni felmérését vállaljuk Budapesten és azon kívül, melyet követően igyekszünk 1 munkanapon belül elkészíteni az árajánlatot, amit online is kérhet. Tekintse meg kínálatunkat és az aktuális akciónkat weboldalunkon! 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Kovácsoltvas kapuk - kerítések készítése

Kovácsoltvas kapuk - kerítések készítése

Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester - 50 év szakmai tapasztalat, számos hazai és külföldi referencia munka. Nincs olyan kovácsoltvas kapu, kerítés, korlát, ablakrács, vagy egyéb kovácsoltvas termék amit mi ne tudnánk elkészíteni. Ha önnek fontos a minőség és a megfelelő szakmai tudás, akkor válasszon minket. A Restaurátor és Szép Műves Egyesület tagja, klasszikus kézműves kovács mester vagyok, immáron 50 éve a szakmában. Cégemet 40 éve, 1971-ben alapítottam. Az idők során számos hazai és külföldi referencia munkáink voltak. Többek között Ausztriában és Németországban. Legfőbb szándékom, hogy csak minőségi egyedi munkák kerüljenek ki a kezem alól. Éppen ezért minden kültéri terméket tüzihorgannyal kezelünk, így hosszú évtizedekig megőrzik minőségüket. Kedvenc stílusom a barokk és a szecesszió, de minden más stílusban vállalunk munkákat. Célom, hogy a díszkovács szakma kézműves jellege fennmaradjon, ezért már több évtizede tanulókat oktatok. Cégünk Budapesttől 50km-re található Bajna fő útján ahol megtekinthetik bemutató udvarunkat, illetve kisebb kézzel készült kovácsoltvas termékeket vásárolhatnak meg az érdeklődők. Termékek és információk Webshopunkban.

Karosszéria javítás - autófényezési munkák

Karosszéria javítás - autófényezési munkák

Szeretettel üdvözli Önt Nagy Imre autókarosszérialakatos mester és munkatársai. Profilunk: Teljeskörű autókarosszéria javítás, karosszéria lakatos és fényezési munkák. Üzleti filozófiánk: Magas szakmai színvonalon, minőségi anyagokkal és Rövid határidővel dolgozni. Autóflották javítását is vállaljuk! Járműveink a mindennapi használat során megsérülhetnek. Cégünk vállalja a sérült jármű karosszériájának teljeskörű javítását. A gépjárműkarosszériák javítását, az erre a célra létrehozott magas színvonalú műhelycsarnokunkban végezzük el. Legjobb referenciát a rendszeresen visszajáró Ügyfeleink jelentik, akik a teljes járműparkjuk javítását ránk bízzák. - Teljeskörű karosszériajavítást és fényezést. - Hőkamrás fényezést, Glasurit márkájú festékekkel. - Húzópados helyreállítást. - Javítást, gyári, utángyártott és szükség esetén bontott karosszéria elemekkel. - Biztosítási ügyintézést. A munkákat kimagasló műszaki szinvonalon, rövid határidővel, megfizethető árakon végezzük.

Kapuk - korlátok díszműkovácsolatai

Kapuk - korlátok díszműkovácsolatai

Ön is úgy gondolta eddig, ahogy sokan, hogy a kovácsoltvas biztonsági rácsok, csak szépek, de nem nyújtanak valódi biztonságot? Ez tévhit, hiszen a robusztus megjelenésű, átkovácsolt acél ajtó- és ablakrácsok kiválóan alkalmasak az illetéktelenek behatolásának megakadályozására. A kovácsoltvas rácsok extra erősek, és kellemes látványt is nyújtanak. Jobb érzés hazaérve egy míves kovácsoltvas kapuval szembetalálkozni nap mint nap, mint egy laposvasakból, egyszerű lakatosmunkával készült rácsot kinyitni. Tudta ön, hogy a kovácsoltvas kapuk évtizedekig megőrizhetik eredeti állapotukat modern felületkezelési eljárásokkal? A Budapesten jelenleg található kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas rácsok nagy része restaurálásra szorul, mert 100-150 éve még nem léteztek ezek az eljárások, a kovácsoltvas szerkezetek csak egyszerű fedőfestést kaptak, amit általában évente fel kellett újítani. Ma szinterezéssel (porszórással) a kovácsoltvas elemek tartóssága kb. 20-40 év, tűzi horganyzásos felületkezeléssel akár 50-100 év is lehet - és a tűzi horganyzott felületet még felül lehet szinterezni vagy festeni, ami további védelmet biztosít a kovácsoltvas kapu számára. Oldalaimon a következő témákban talál szakirodalmat, fényképeket és alkotásokat: kovácsoltvas kapu, rozsdamentes lépcső, kovácsoltvas csigalépcső, rozsdamentes korlát, kovácsoltvas kerítés, rozsdamentes bútor, stb...

Hirdetés
Garázskapuk - garázsajtók gyártása

Garázskapuk - garázsajtók gyártása

Garázskapu, garázsajtó forgalmazás, beépítés, szerviz. Kertkapuk (úszó,toló,nyílókapuk), kerítések, rácsok készítése, szerelése, automatizálása. Minőségi lakatos munkák 1983 óta. Hörmann termékek forgalmazása, beépítése, szervizelése. Kaputechnikai cégünk indulásakor saját gyártású, billenő típusú garázskapuval voltunk jelen a piacon. Ez a garázskapu zártszelvény keretből készült, horganyzott lemez borítással és laposvas takarásokkal. Mint minden más terméknél a garázskapuknál is a biztonság, a minőség és az esztétikai megjelenés voltak a legfontosabb szempontok, ezért törekedtünk minél tökéletesebb garázskaput gyártani. Sok év tapasztalat és beszerelt garázskapu után az addigra megváltozott piaci igényekhez szerettünk volna igazodni és az új technikai megoldásokkal felvértezett, szigetelt szekcionált garázskapuk irányába nyitni.

Forgácsolás - géplakatos munkák

Forgácsolás - géplakatos munkák

A cég 1981-ben alakult családi vállalkozásban. Tevékenységünket autókarosszéria elemel gyártásával, forgalmazásával kezdtük. Alkalmazottaink száma 5 fővel indult. Nyereségünk egy részét visszaforgattuk a vállalkozásba, így sikerült új üzemcsarnokot építenünk. Időközben folyamatosan bővítettük a tevékenységi körünket. 2002 -ben a forgácsolási tevékenységre megszereztük az ISO 9001. 2001 Minőségbiztosítási tanúsítást. Az évek folyamán alkalmazottaink száma elérte a 19 főt. Gépparkunkat a megrendelésekhez viszonyítva növeltük, jelenleg a következő gépekkel rendelkezünk: - Esztergapadok (hagyományos, CNC, horizont, automata) - Marógépek - Köszörűk - Menethenger - Menetköszörű - Oszlopos fúrógépek - Lemezvágó olló - Elhajlító - Lemezhengerítő - Excenter présgépek - Hidraulikus présgépek A következő munkára vállalkozunk: - Esztergálás - Marás - Köszörülés - Szerszámkészítés - Lakatos munkák - Kovácsoltvas kapuk, kerítések készítése - Préselési munkák - Autómat esztergákra sorozatgyártás Amennyiben hasonló jellegű munkákra lenne szüksége, úgy várjuk szíves megrendelését.

Fémmegmunkálás - gépipari szerszámok gyártása

Fémmegmunkálás - gépipari szerszámok gyártása

Cégünk a Weld kft. 1994. április 1-én kezdte meg működését 2 alapító taggal és 10 főállású alkalmazottal az üzem jelenlegi területén álló 630 m2-es műhelycsarnokban. Kft. megalapítása előtt 2 éven keresztül bedolgozóként, azt megelőzően 3 éven keresztül átalány-elszámolásos rendszerben a 10 fő együtt dolgozott. A megrendelések növekvő mennyisége és sokfélesége indokolta az üzem területének növelését, új üzemcsarnok vásárlását és 2300 m2-re történő bővítését. 1995 óta folyamatosan exportálunk németországba és az unió egyes területeire. A szállítást saját tehergépjárműveinkkel végezzük. Főbb tevékenységünk: fémmegmunkálás, gépipari szerszámok, fém alkatrészek, fémszerkezetek gyártása és szerelése. A Weld Kft. célja, hogy következetes minőségpolitikával, a vásárlói megelégedésére megtartsa és növelje szerepét a hazai piacon, illetve új piacokat szerezzen hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

FémDekor - kovácsoltvas kerítés, kapu készítés

FémDekor - kovácsoltvas kerítés, kapu készítés

Rövid határidővel, garanciával vállaljuk kovácsoltvas kerítés, személybejáró, toló- és úszókapu tervezését, kivitelezését. Ha olyan céget keres, akivel a kezdetektől együtt tud dolgozni, akkor jó helyen jár, ugyanis mi kompletten vállaljuk kerítésének kivitelezését az alapoktól a végső állapotig. Leendő ügyfeleinkkel minden esetben egyeztetjük a minőségi elvárásokat, és azok ismeretében választjuk ki a legmegfelelőbb anyagokat. Ezen kívül szigorúan minden kovácsoltvas kerítéshez tűzi horganyozást ajánlunk, amely feltétlen szükséges ahhoz, hogy megelőzzük a korróziót. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról és megtekintheti referenciáinkat is! 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Eső vízelvezető csatornák forgalmazása - kivitelezése

Eső vízelvezető csatornák forgalmazása - kivitelezése

Szeretettel köszöntjük Önt a Csatári Bádogos Művek honlapján! Cégünk a hazai eső vízelvezető csatorna és egyéb bádogos termékek forgalmazásával és kivitelezéssel foglalkozik. Főbb bádogos ipari tevékenységeink: 250, 333 és 400 mm-es kiterített félkörszelvényű ereszcsatornák és kiegészítőinek, különböző szegélyek, hajlatok gyártása és forgalmazása horganyzott, horgany, alumínium, színes acél, színes alumínium, réz alapanyagokból. Tetőfedés. Mobilgarázsok készítése. Cserepeslemez, trapézlemez és a hozzá tartozó kiegészítők gyártása, forgalmazása. A megrendelt cserepeslemez, trapézlemez, csatorna, bádogos termékeket az egész ország területére kiszállítjuk a megrendeléstől számítva 3 napon belül.

Élhajlítás és egyéb lemez megmunkálása

Élhajlítás és egyéb lemez megmunkálása

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Eleven Mester Kovács Kft. - Kovácsoltvas

Eleven Mester Kovács Kft. - Kovácsoltvas

Rozsdamentes kovácsoltvas termékekre van szüksége, hogy otthona szemet gyönyörködtető legyen? Az Eleven Mester Kovács Kft. több évtizede foglalkozik kovácsoltvas, kézzel megmunkált kapuk, kerítések, korlátok, és egyéb fémipari termékek tervezésével és kivitelezésével. Weboldalunkon megtalálhat minden fontos információt, referenciát és elérhetőséget: rozsdamentes-kovacsoltva s.hu. Mi minden esetben ingyenes állapotfelmérést és szaktanácsadást nyújtunk Önnek az ország bármely területén. Nálunk a szerződésben rögzített ár a végleges ár. Az Európai Úniós szabványokat betarva végezzük minden egyes megrendelésünk kivitelezését s 20 éves garanciát vállalunk munkáinkra.

Darumérlegek - hídmérlegek forgalmazása

Darumérlegek - hídmérlegek forgalmazása

A Kontinex Kft. által forgalmazott darumérlegek hiteles és nem hiteles változataiból, az opciók széles választékával ellátva, több száz berendezés működik Magyarországon .A hideg- és melegködképző készülékek teljes választékának forgalmazásán túlmenően a Kontinex Kft. alkatrészellátást és szervizt biztosít .A Kontinex Kft. rétegvastagságmérő és keménységmérő készülékek széles skáláját ajánlja és szervizeli.

Tuti menü