Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jog - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Jog - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Jog - szakember
Keresés
Találatok száma - 31 db
Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Végrehajtásjogi - öröklésjogi ügyek

Jogi tanácsadás, jogi képviselet irodánk fő tevékenysége cégek és magánszemélyek részére. Ingatlan adás-vétel, bérlés során jogi segítséget nyújtunk. Házassági, vagyonjogi szerződés készítése, öröklési jog, egyéb magánjogi szerződések előkészítése, földhivatali és egyéb ügyintézés napi feladataink közé tartozik. Munkajogi ügyekben is nyújtunk jogi tanácsadást és képviseletet munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Cégalapítás vagy éppen felszámolás zajlik? Sok kintlévőség halmozódott fel? Minderre hatékony segítséget kínálunk. Az adó és vámjog, valamint a kártérítési jog területén is otthon vagyunk. Ügyvédi irodánk szakszerűen képviseli Önt, akár cégalapításról, ingatlan adásvételről, vagy bármilyen jogi eseményről legyen szó. Legfőbb jellemzőnk a gördülékeny ügyintézés, a nagyfokú rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása. Ügyvédi Irodám célja a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő jogi lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb és költséghatékony módon történő megoldására. Az iroda végrendeletek, valamint öröklési és tartási szerződések elkészítése, ügyvédi ellenjegyzése, valamint ezek központi nyilvántartásba elhelyezésével kapcsolatban áll.

Védjegyekről - márkanevekről

Védjegyekről - márkanevekről

A Védjeggyel a csúcsra! az első olyan könyv, amely egy, az ügyvédek által is sokszor misztikusnak tartott jogterületet könnyedén, érthetően mutat be. Elég zsebünkbe, vagy ruhánkra nézni, magunk is tapasztaljuk, hogy mennyire körülvesznek a védjegyek. Akár hisszük, akár nem, a védjegyek a mi vállalkozásunkat is segíthetik! Hogyan? Megtudható a könyvből! Mindenkinek a saját cégére, saját piaci területére kell alkalmaznia a könyvből szerzett ismereteket. Akadályozza meg, hogy munkája gyümölcsét más szüretelje le! Egy könyv vállalkozóknak, akiknek vannak vagy lesznek versenytársaik; ügyvédeknek, jogászoknak; marketingeseknek, akik márkanevet adnak, rand-et építenek; védjegyek, márkák iránt érdeklődőknek. Jó hírünk van a jó hírű védjegyek jogosultjainak: ők kiterjedtebb, erősebb oltalmat élvezhetnek, de ez az oltalom sem korlátlan. Ugyanígy ismert a belenyugvás, jogkimerülés intézménye, amelyről másutt szólunk. Most néhány példán keresztül világítjuk meg a korlátokat. A szerző iparjogvédelmi szakjogász, Európai szabadalmi és védjegy ügyvivő. Tagja a Magyar Szellemitulajdon-védelmi Tanácsnak, az Internet Szolgáltatók Tanácsadó Testületének, a Nemzetközi Védjegyszövetség Sajtó Bizottságának. Európa legnagyobb védjegyportálját üzemeltető Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda vezetője.

Válóperes  - családjogi ügyvéd

Válóperes - családjogi ügyvéd

Tájékoztatjuk, hogy ezen internetes honlapon elérhető tartalmak, információk nem minősülnek sem jogi, sem egyéb tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk az ügyvédi iroda tevékenységét, és arról általános jellegű információval szolgáljunk. Ügyvédi Irodánkat 1999-ben alapítottuk. Társas ügyvédi irodánknak két alapítója Dr. Zele-Molnár Ildikó és Dr. Hadházy Tamás.

Ügyvédi Iroda - Budapest

Ügyvédi Iroda - Budapest

A budapesti Dobrocsi Ügyvédi Iroda a társasági jog, ingatlanjog, szerződések és okiratok, követelések érvényesítése, közigazgatási jog, illetve kártérítési ügyek területén nyújt kimagasló szolgáltatást a már meglévő és leendő ügyfeleknek. Ha jogi segítségre van szüksége, keresse fel őket!

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda - Jogosítvány

Szuper És Társai - Ügyvédi Iroda - Jogosítvány

Segítségre van szüksége? Nem tudja, mi vár Önre? Forduljon a Szuper és Társai Ügyvédi irodához. Ittas vezetés? Nem kell egyedül megjelennie a bíróság előtt. Mi segítünk. Az ittas vezetésért bizony komoly büntetés is járhat, mint például a jogosítvány bevonása, a közmunka, pénzbírság, utánképzés. Kérje segítségünket. Szakterületünk csak és kizárólag az ittas vezetésre specializálódott, így biztos, lehet benne, hogy a legjobb ügyvédi irodát fogja választani. Felkutatunk mindent, ami enyhítő, vagy éppen mentő körülmény lehet, és így még az is elérhető, hogy Ön mentesüljön minden következmény alól, ami az ittas vezetés büntetésével járhat. Keressen minket bizalommal. Bízza ránk az ügyét!

Szerződések letöltése ingyen - szerződések portálja

Szerződések letöltése ingyen - szerződések portálja

A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. Nálunk minden hivatalos irat mintát megtalál kezdve az adásvételi szerződéstől a megbízási nyomtatványon át a felmondási szerződésig. Egyedi és személyre szabott iratokat is ki tudunk állítani, erre több tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvédgárdánk a garancia. Amennyiben adatbázisunkban nem találta az Önnek, cégének megfelelő szerződést, abban az esetben van lehetőség egyedi csak Önnek elérhető szerződések elkészítésre. Egyedi szerződések elkészítését szakképzett, tapasztalt ügyvéd kollégáink térítés ellenében végzik. A szerzodes-minta portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen, vagy közvetett károkért a szerzodes-minta tulajdonosa felelősséget nem vállal. A szerzodes-minta mindennemű felelősségét kizárja, különös tekintettel, arra hogy a portálon található adatok információk mindenki számára ingyenesen hozzáférhetők. A szerzodes-minta portálon található adatok, anyagok, tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik. A szerzodes-minta fenntartja magának a jogot, hogy a portálon található tartalom hozzáféréséhez a felhasználó adatainak megadását kérje.

Székhelyszolgáltatás - székhelyszolgálat

Székhelyszolgáltatás - székhelyszolgálat

Bízza a hozzáértőkre a székhelyszolgálat működtetését a cégünk székhelyszolgálat nyugalmat és biztonságot nyújt Önnek. Vigyázzon hogy milyencégre bízza ügyeit A székhelyszolgálat piacon szűrje ki a hanyagokat! Céghmester a székhelyszolgálat esetlegesenfelmerülő tévedéseiért teljes felelősséget vállal A cégünk székhelyszolgálata már 7 budapesti helyen elérhető! Ez az oldal a Céghmester által nyújtott székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás részletes bemutatására jött létre. A Céghmester székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás igénybe vétele estén ingyen megalapítja az Ön cégét. A Céghmester székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás mindig korrekt, pontos, szerződéseinkben nincsenek apróbetűs részek.A Céghmester székhelyszolgálat, illetve székhelyszolgáltatás abban is egyedülálló a székhelyszolgáltatás piacon, hogy nálunk külön nem kell fizetni sem a belföldi postázásért, sem a tárgyaló használatért. Oldalunk többi menüpontjában mindig fontos infókat talál a Céghmester, illetve a Céghmester székhelyszolgálat és székhelyszolgáltatás kérdéseiben. A Céghmester a székhelyszolgáltatás piac legrégebbi szolgáltatója. Küldetésünk székhelyszolgáltatás, illetve székhelyszolgálat egyre jobb, egyre ügyfélbarátabb ellátása.

Szabadalmak - találmányok levédése

Szabadalmak - találmányok levédése

A Pintz és Társai Szabadalmi Iroda jogászai és szabadalmi ügyvivői több mint 25 éve foglalkoznak vállalkozások, feltalálók találmányaival, védjegyeivel és különféle iparjogvédelmi ügyeivel. Szívesen állunk mindazon feltaláló, vállalkozó vagy jogász rendelkezésére, aki szabadalom illetve védjegy után érdeklődik, vagy a szakterületeken jártas szabadalmi ügyvivő, ügyvéd segítségére van szüksége. Az ?Online szabadalom? azoknak szól, akik forrás hiányában eddig rossz kompromisszumot kötöttek, és profi szabadalmi ügyvivő híján nem, vagy nem jól védték le találmányukat. A szabadalmi bejelentés gyorsan összeállítható a laikusoknak is érthető elektronikus nyomtatvány és kitöltési útmutató használatával. Mi a különbség a találmány és a szabadalom között? - Találmány a feltaláló által kidolgozott, a technika állásához képest új megoldás. Szabadalom a találmány védelmét, kizárólagos hasznosítását szolgáló, területileg és időben korlátozott jog. A szabadalom egyik feltétele, hogy a találmány szakember számára ne legyen nyilvánvaló.Technika állásának nevezzük a szabadalom elsőbbségi (hatóság felé történő legkorábbi bejelentési) napját megelőzően bárhol a világon nyilvánosságra jutott, hasonló megoldásra vonatkozó közlést.

Okiratok szekesztése - jogi tanácsadás

Okiratok szekesztése - jogi tanácsadás

Ezt a honlapot Dr. Benedek Csaba, a Budapesti Ügyvédi Kamarába 17588 lajstromszámmal bejegyzett, és 01-004374 számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza. A honlapon az ügyvédi szolgáltatással kapcsolatban minden részletes információt megtalálhat, közvetlen tájékoztatást kérhet az irányadó díjszabásról és ingyenes online jogi tanácsadást is igénybe vehet. Dr. Benedek Csaba vagyok, 1974. július 5-én születtem. Jogi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen (korábban József Attila Tudományegyetem) Cum Laude minősítéssel szereztem. Ezt követően, egy államigazgatási szervnél helyezkedtem el, ahol rövid idő után a Jogi és Igazgatási Osztály vezetésével bíztak meg. A közigazgatási szakvizsgát kiváló, a jogi szakvizsgát pedig, jeles minősítéssel tettem le. Jelenleg, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok ügyfeleim rendelkezésére. Célom, hogy a hozzám forduló személyek jogi problémáit megelégedettségükre, ügyfélközpontúan és professzionálisan oldjam meg.

Hirdetés
nemetorszagicegmenedzseles.hu

nemetorszagicegmenedzseles.hu

Német céggel rendelkezik és gondjai akadtak a könyveléssel, adózással? Keresse fel a nemetorszagicegmenedzseles.hu oldalt, és tájékozódjon a lehetőségekről. A cég szakemberei professzionális segítséget nyújtanak új német cég alapításában vagy már piacon levő vállalat könyvelésében, adótanácsadásában, cégformától függetlenül. A megfelelő jogi támogatás biztosításával Ön is hatékonyabban működtetheti németországi vállalkozását, hiszen a német és magyar nyelven egyaránt beszélő könyvelési szakértők minden felmerülő kérdésre választ adnak.

Németországi cégalapítás

Németországi cégalapítás

Azoknak az érdeklődőknek ajánlom ezt a weboldalt, akik céget szeretnének alapítani vagy a meglévő Németországi társas vállalkozásával kapcsolatban szorulnak jogi tanácsadásra, továbbá egyéni munkavállalók számára, akik Németországban szeretnének dolgozni,és ehhez a szükséges feltételeiket szeretnék megteremteni. Mert Németország területén lehetőség nyílik magyar állampolgárok számára a letelepedésre, munkavállalásra, vállalkozások alapítására, gépkocsi vásárlásra.

Munkaügyi kapcsolatok szakértője

Munkaügyi kapcsolatok szakértője

Munkajog illetve munkaügyi kapcsolatok szakértőjeként dr. Viszló László ügyvéd közel két évtizede foglalkozik intenzíven az adott jogterülettel. A kilencvenes évek közepén tagja volt a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálatnak, az alternatív szakszervezeti mozgalmak indulását követően közel egy évtizedig a PDSZ munkajogászaként is dolgozott. 1998 óta a Dr. Viszló Ügyvédi Iroda tulajdonosa. Az iroda tevékenysége a munkajog leglényegesebb területeire terjed ki, piaci szféra mellett a köztisztviselőket és a közalkalmazottakat érintő összes munkajogi probléma peren kívüli vagy peres rendezése tartozik az ellátandó feladatai közé. Tartós megbízói körében Polgármesteri Hivatalok, Költésvetési Intézmények, Közigazgatási Szervek és Gazdasági Társaságok tartoznak. Az intézményi tartós képviselet mellett eseti munkáltatói és munkavállalói képviseletet is ellát, átlagosan évi 100-120 peres és peren kívüli eljárásban. Az iroda tevékenysége többségében a közoktatás, az egészségügy, a szociális szféra és a közművelődés munkaügyi problémáira terjed ki. Ezen belül kiemelten kezelt terület a csoportos létszámcsökkentésből, ill. a kiszervezésből eredő munkaügyi konfliktusok feloldása, kollektív szerződések tervezetének elkészítése, a kollektív szerződéses tárgyalásokon a munkáltatói oldal képviselete.

Munka - ingatlanjog

Munka - ingatlanjog

Ügyvédi irodánk a magyar jog számos területén áll megbízói rendelkezésére, kiemelten pedig magyar és nemzetközi családjogi és öröklési jogi ügyekkel foglalkozik. Megbízásaink döntő többségét a házassági bontóperek és élettársi életközösségek felbontása során történő képviselet ellátása teszi ki. A családjog körébe tartozó problémák - így különösen a válás és gyermekelhelyezés - esetében a jogi segítség csupán kis része a megoldás komplex folyamatának. Irodánknál számos szakember - pl. gyermek és felnőtt pszichológus, gyermek és felnőtt pszichiáter, igazságügyi szakértők, mediátor, magányomozó, adótanácsadó, vagyonkezelési tanácsadó, ingatlan és ingó értékbecslő - áll megbízóink rendelkezésére, akik kiemelkedő szakmai tudásukkal igyekeznek segítséget nyújtani és támogatni ügyfeleinket azokban a nehéz időszakokban amelyeket egy házasság felbontása, egy gyermek elhelyezése vagy egy idős hozzátartozó gondnokság alá helyezése okoz. Irodánk határozott álláspontja családjogi ügyekben az, hogy nem szerencsés, sőt elkerülendő, ha egy a felektől független harmadik fórum - a bíróság - dönt a felek mindennapjait, sőt legszűkebb magánéletét is érintő kérdésekben - pl. hetente hányszor láthatja az elvált szülő a gyermekeit. Célunk minden esetben a peren kívüli megállapodás elősegítése.

Mikola Ügyvédi Iroda

Mikola Ügyvédi Iroda

Ügyvédi Irodámat azzal a céllal hoztam létre, hogy Megbízóim jogi problémáit megelégedésükre, ügyfélközpontúan és professzionálisan oldjam meg. Megítélésem szerint mindez magában foglalja a magas szakmai színvonalat, a hatékony, azaz gyors és pontos ügyintézést, valamint a korrekt tájékoztatást, mivel e jellemzők csak együttesen eredményezhetik az ügyfél és az ügyvéd közötti kapcsolat alapját képező bizalom kialakulását. Mindezeket szem előtt tartva, ügyfeleimet Nyíregyháza belvárosának szívében, a Luther-Házban, az 1. helyrajzi számú Evangélikus Templom tőszomszédságában, a Szent Isván u. 1. I/3. szám alatti ügyvédi irodámban, az ügyvédi hivatáshoz méltó, kulturált körülmények között fogadom.

Közlekedési - munkahelyi baleset kártérítése

Közlekedési - munkahelyi baleset kártérítése

Baleseti kártérítés a baleset miatt kárt szenvedett, vétlen vagy részben vétlen személy mindazon jogos igénye - ide értve a vagyoni és nem vagyoni károkat és járadékigényeket is - melyek a balesettel összefüggésben, abból kifolyólag keletkeztek. A balesetek életünk velejárói, mindannyiunkat érintenek életünk során. A közlekedés, a munkahelyi feladatok mind-mind potenciális veszélyforrást jelentenek. Az Énügyvedem Kárrendezési Kft. személyi sérüléses balesetek, közlekedési balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére.

Közlekedési - családjogi ügyek

Közlekedési - családjogi ügyek

Dr Hermann Ivett Annamária segítséget nyújt a közlekedési, kártérítési és a családjogi ügyekben. A honlapon megtalál minden információt a közlekedési baleset okozása és az ittas járművezetés következményeivel kapcsolatban. A cserbenhagyásos közlekedési balesetek okozóinak szüksége van közlekedési ügyvéd segítségére. Amennyiben közlekedési baleset áldozatául esett, kártérítési ügyvédre van szüksége. A házasság megkötésével a házastársak között a házassági életközösség idejére házastársi vagyonközösség keletkezik. A válóperes ügyvéd hatékony, gyors és megbízható segítséget nyújt a válóperek lebonyolításában.

Környezetvédelmi tanácsadás - Enviroinvest

Környezetvédelmi tanácsadás - Enviroinvest

Az Enviroinvest Zrt. tapasztalt környezetvédelmi szakemberei segítenek eligazodni a környezetvédelmi jogi tanácsadással is foglalkozik. Emellett a hatályos környezetvédelmi jogszabályok felhasználásával vállaljuk a környezetvédelmi tanácsadás üzletágunk keretében Környezetvédelmi engedélyezés, engedélyeztetés; Környezetvédelmi felülvizsgálat működő üzemek részére; Építési tervdokumentáció környezetvédelmi tervfejezet elkészítése; Szennyezett területek tényfeltárása; Környezeti kármentesítés lefolytatása;Monitoring rendszerek tervezése, megvalósítása, üzemeltetése; Ipari és kommunális szennyvizek kezelése, ártalmatlanítása; Vízjogi engedélyeztetés, tervezés; Természetes állóvizek eutrofizálódását fékező módszerek alkalmazása; Levegőtisztaság védelmi számítások, mérések, beruházások; Hulladékgazdálkodási feladatok tervezése, hulladékok káros hatása elleni védelmi feladatok ellátása; Zaj- és rezgésvédelmi beruházások; Közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos környezetvédelmi és közbeszerzési tanácsadás; Pályázati folyamat végigkísérése, megvalósíthatósági tanulmány készítése. Keressen minket bizalommal!

Tuti menü