Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakember linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szakember képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 381 db
Zsalugáterek - paletták gyártása

Zsalugáterek - paletták gyártása

Asztalosipari vállalkozásunk (Lestár Zoltán, egyéni vállalkozó) 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítse ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gyártósort állítottunk a vevői (zömében lakossági) elvárások kielégítésének szolgálatába. Jelenleg 3 főt (2 asztalosipari szakember, 1 adminisztrátor) foglalkoztatunk, beleértve saját magamat is, így biztosítva, hogy ellenőrzésem alatt tarthatom az egész gyártási folyamatot. A fa iránti szeretetünk töretlen, de ma már úgy gondoljuk, hogy a nyílások lezárásához műszaki tartalomban és esztétikailag is kiváló nyílászárók szükségesek. Ha a szem a lélek tükre, akkor az ajtó és az ablak a háznál is hasonló képpen tükrözi vissza a ház belső világát. Az egyszerű és az összetett formavilágú épületek esztétikus homlokzati megjelenését könnyen lehet fokozni modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal. Mondhatni a harmóniát teremti meg az épülethez jól megválasztott nyílászáró. Lestár zoltán egyéni vállalkozó az egyedi nyílászárók gyártásának széles piacán a múltjával, a jelenével biztonságot, stabilitást és komplex szolgáltatást nyújt minden kedves megrendelőjének.

Zorigo - könyvelés, bérszámfejtés

Zorigo - könyvelés, bérszámfejtés

Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását. Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre, modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt, a könyvelés minden területén. Könyvelőirodánk vállalja vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálását, továbbá könyvvizsgálatot átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során.

Zárszerelés

Zárszerelés

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás speciális eszközökkel. Szakszerű megoldást kínálunk zárnyitás és záras problémáira. Kizárta magát? Elveszett a kulcsa? Nem probléma! Zárnyitással foglalkozó kollégáink azért vannak, hogy ezt a fajta problémát megoldják önnek. A kiszállást követően gyors és szakszerű eredményes munkát végzünk. Zárnyitás mellet keressen minket bizalommal zárak cseréje és szerelése ügyében egyaránt. Munkáink magas színvonalát garantálja, a jó minőségű szabványnak megfelelő anyagok és felszerelések használata, valamint munkatársaink precíz munkája és a garanciavállalás. Ügyfélkörünk igen széles, a magán személyektől kezdődően a céges üzleti megrendelőig. Árainkba igyelszünk kedvezményeket beépíteni, pl: Ingyenes kiszállás, ingyenes munkafelmérés, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, lakosoknak 5% kevdezmény. Több zárnyitásnál 10% kedvezmény egész budapesten. Zárnyitás roncsolás mentesen. Budapest egész területén.

zárcsere szakértő

zárcsere szakértő

Megfelelő szakembert keres aki a zárcsere szükségletét elvégzi és munkájára igényes? Akkor javasoljuk, hogy keresse fel weboldalunkat ahol olyan szakembereket talál akik a munkájukat garanciálisan végzik teljes részén fővárosunknak és környékén. Nem csak a zárcsere szolgálatunkat tudja igénybe venni hanem zár szerelés, zár nyitás, zárjavítását is. Igény szerint megoldjuk az épen felmerülő zár gondokat, és csak egy telefon hívás. Keresse fel akár most azonnal, hogy a segítség a leggyorsabban megérkezzen.

Zárcsere Nonstop

Zárcsere Nonstop

Zárcsere non-stop az év minden napján. zárcsere garanciával. Zárcsere esetén kérje non-stop szakembereink tanácsát. Milyen esetekben szükséges zárbetétcsere? Ön elhagyta vagy ellopták a kulcsát. nem működik a kulcs a zárban (jobban mondva zárbetétben). bérbe adta a lakását, és a bérlő kiköltözött. ragasztót nyomtak a zárbetétbe, és nem megy bele a kulcs. betörés után, ha csak a zárbetét sérült. biztonságban szeretné tudni otthonát, és ezért komolyabb biztonsági fokozatú zárbetétet szeretne a régi hagyományos helyett.

Zárcsere - zárszerelés

Zárcsere - zárszerelés

Zárcsere, zárszerelés, Budapesten. Érdekes dolog lenne felmérést végezni a lakosság körében, ki mit tekint biztonságnak, illetve még az is felmerülő kérdés lehet, ki mit tekint zárnak. Meglepő tény, hogy néhány ember a kilincs alá támasztott szék nyújtotta biztonsággal is beéri, míg mások acél biztonsági ajtók mögé bújva sem érzik magukat teljes biztonságban. Bár a zárcsere oka sok minden lehet, érdemes megállapítani egy biztonsági fokozatot, mellyel jól érezzük magunkat. Gyors és hatékony megoldást tudunk zárakkal kapcsolatos problémájára. Hívását várjuk non stop, hétvégén és ünnepnapokon is . Budapesten és vonzáskörzetében éjjel-nappal azonnali díjtalan kiszállással vállaljuk zárjainak hatékony, gyors és szakszerű szerelését.

Zárcsere - ajtónyitás

Zárcsere - ajtónyitás

A zárcsere igazi szakértelme sokéves tapasztalattal szerezhető csak meg, tehát a lakatosmester akkor fogja maximalizálni az irodának vagy a lakásnak a biztonságát, ha a zárcserével már régóta foglalkozik. A régebben gyártott ajtók többségének a szerkezete, a mai fejlettebb betörési technikáknak ellenáll, ugyanez azonban nem állítható ilyen biztosan a legutóbbi években gyártott ajtókra, ablakokra. Ezért is került hangsúly a heveder zárral, vagy a modernebb és kifinomultabb zárakra, melyeket zárcsere keretén belül csapatunk is fel tud helyezni ajtajára. Az ajtó elé helyezett rács is képes növelni a biztonságot, fordítsunk hát figyelmet a biztonságra minden téren. A zárcsere helyszinére kiszálló kollégától bátran kérdezhet személyre szabott tanácsokat, lakásának biztonságérzet növeléséhez. Forduljon hozzánk bizalommal, ha azonnali segítségre van szüksége. Akár komplett zárak cseréjéről van szó, akár zárcsere tanácsra van szüksége, hozzánk fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonsági zárak felszereléseivel. Zárcsere szakembereink szinte minden problémát tudnak orvosolni ami egy zárnál felvetődhet. Legyen szó zárjavításról vagy betörés utáni helyreállításról. Speciális szerszámok és több éves tapasztalat áll rendelkezésre. Ha meghibásodott zárja mindenképpen szakember segítségét kérje így elkerülhető a további kár növelése.

Zárbetét kódolás - Zárrendszer készítés

Zárbetét kódolás - Zárrendszer készítés

A Zárbetét-Lakat Webáruház kifejezetten biztonsági zárbetétek és lakatok értékesítésére szakosodott. Szolgáltatásaink közöl a legnépszerűbb a zárbetétek és lakatok azonos kulcsra kódolása, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy például egy kis iroda esetén az összes iroda ajtaját, beleértve a bejárati és egyéb ajtókat egy kulccsal nyithat. Természetesen arra is van lehetőség, hogy az egyes ajtóknak önálló kulcsa van, ami a többi ajtót nem nyitja, és van egy főkulcs, ami az összes ajtót nyitja.

Hirdetés
Zárak nyitása

Zárak nyitása

Zárak nyitás, szerelése, javítása, cseréje profi szakemberektől kiszállási és munkadíj nélkül garanciával. Lehet hétvége vagy ünnepnap, nekünk egyre megy, mi dolgozunk ilyenkor is. Mesterszerelőink az ön megoldása a mindennapokra. Zárak nytása Budapesten, csak hívjon és a nap 24 órájában rendelkezésére állunk zárak nyitása, ajtómentés, lakatos szolgáltatásainnkal. Zárak nyitása Budapesten és Pest megyében! Nem kell tovább keresgetnie ha zárgondjai akadtak, mi maradéktalanul megoldjuk az összeset. Zárak nyitása, zárjavítás, hevederzár és biztonsági zárak felszerelésében professzionális segítséget nyújtunk a hét minden napján éjjel-nappal egy órán belüli kiszállással. Önnek nem feltétlenül kell megvárni, míg lakását feltörik, és megfosztják megérdemelt javaitól. Ezt a veszteséget és bosszúságot meg lehet előzni, ha idejében fordul zárszerelés megoldáshoz, és professzionális, naprakész biztonsági zárra cserélteti elavult zárrendszerét. Zárcsere, zárszerelés, Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk gyors kiszállással ügyeleti jelleggel. Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. Kopott a zárja vagy nem nyílik ki ajtaja? Forduljon vállalkozásunkhoz és segítünk!

Woodmaster Faipari Webáruház

Woodmaster Faipari Webáruház

Mivel foglalkozunk? Faiparban szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk új, gyári, ipari minőségű faipari szerszámok, gépek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Woodmaster termékeink mellett számos más márka magas precizitású, legkorszerűbb, egyenesen a gyárból érkező termékei forgalmazásával igyekszünk a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek eleget tenni. Kinek ajánljuk termékeinket? Minden famegmunkálás iránt érdeklődőnek, kis és közepes műhelyeknek, restaurátoroknak, díszlet gyártóknak, bútorgyártóknak, tanműhelye knek, ácsoknak és asztalosoknak. Mit kínálunk? Több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk szakmai tanácsadását Faipari szerszámok, gépek és kiegészítők széles választékát Ingyen házhozszállítást 50 000 Ft vásárlási összeg felett Kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot kedvező áron Kapcsolat: e-mail: info@woodmaster.hu tel.: 36 88 404 519 cím: 8200 Veszprém, Budapest út 54.

Weboldalkészítés - reklám

Weboldalkészítés - reklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Weblapok készítése - keresőoptimalizálás

Weblapok készítése - keresőoptimalizálás

Cégünk weboldal készítéssel foglalkozik. A leendő ügyfeleink részére díjmentes konzultációt biztosítunk, ahol közösen megbeszéljük a készülő weboldal arculatát, struktúráját, és a leendő weblap működési paramétereit. A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére a weboldal készítés várható költségeiről, legyen szó akár websablon, vagy egyedi honlap készítés, weboldalkészítés tervezetről.

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy webáruház. Cégünk egy webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektet a kereső optimalizálásra. Egy webáruház sikerességét nagyban meghatározza már az indulás pillanata is, hogy mennyire felel meg a kereső optimalizálási feltételeknek. Fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen terméke és a látogatók meg is találják azokat. Ahhoz, hogy egy webáruház hatékonyan működjön és nyereséget termeljen nagyon sok feltételnek kell megfelelnie és megfelelő szakmai valamint technikai háttér szükséges hozzá. Egy webáruház készítés során nagyon fontos a tervezés. Egy jól elkészített tervvel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Így lesz a kezünkben egy vázlat, egy útmutatás arról, hogy milyen lépések szükségesek a webáruház kialakításához. A webáruház készítés tervét megelőzően fontos felmérnünk és egyeztetnünk az Ön céljait és igényeit is. A legtöbb webáruház motor csak több hónapos fejlesztés után lehet kialakítani ahhoz, hogy az internetes keresők találati lista élére kerüljenek vagy egyáltalán szerepeljenek benne. A SEO CMS keretrendszert és a benne készített webáruházat már nem kell külön átalakítani, hogy jól teljesítsen a keresőkben. Arról nem is beszélve, hogy egy átalakítás pénzbe kerül és időbe, és ez idő alatt a SEO CMS rendszerben készített webáruház már pénzt termel.

Vízvezetékek szerelése - lefolyóvezetékek javítása

Vízvezetékek szerelése - lefolyóvezetékek javítása

Vízvezeték szerelőt keres, akit jellemez a pontos, precíz munka, kreativitás, gyorsaság, megbízhatóság, rugalmasság, pontosság, reális áron, rejtett költségek nélkül? Több mint 3000 elégedett megrendelő! Amennyiben Budapesten vagy Budapest környékén él, akkor a legjobb helyen jár! Látogassa meg weboldalunk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és biztosan nem csalódik majd bennünk. 30 év szakmai tapasztalat a szakmában. Az alkatrészek gyári garanciáján felül a nyomó és lefolyó vezetékek teljes cseréjénél vagy átalakításuknál az adott szakaszra 3 ÉV garanciát vállalunk! Napjainkban már nem divat az ólomcsövek használata, legyen szó akár egy vezeték cseréjéről, vagy egy egész lakás teljes felújításáról. A technika fejlődésével sokkal korszerűbb eljárások léteznek, mint ezelőtt jó pár évvel. A következő sorok egy kis betekintést nyújthatnak Önnek, hogy a különböző technikai megoldásoknak milyen előnyei és hátrányai vannak, milyen anyagokkal érdemes dolgozni, mire kell odafigyelni egy-egy technika használatakor. Manapság egyre többen használnak ilyen csöveket otthonuk felújításakor. Használhatjuk falon belülre és falon kívülre is ezeket a csöveket. Esztétikus külseje és egyszerű megmunkálása miatt is közkedvelt. Gyors, egyszerű, szerelése nem igényel méregdrága gépeket. Élettartamuk elérheti a 40 évet.

Vízvezeték szerelés - duguláselhárítás

Vízvezeték szerelés - duguláselhárítás

Kivitelezési, gyorsszolgálati, hibaelhárítási, javítási munkákat vállalunk, a legfejlettebb, legkorszerűbb anyagokkal. Azonnali, ingyenes kiszállással, akár 1 órán belül, éjjel nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Gyors pontos munkavégzés garanciával, budapest és környékén. Telefon: 06-1 / 236-05-35 vagy 06-20 / 917-49-26

Vízvezeték - központifűtés szerelés

Vízvezeték - központifűtés szerelés

Dancs Gyula vagyok. 15 éve foglalkozom önállóan víz gáz központifűtés szereléssel és duguláselhárítással. A gyorsszervíz jellegű munkákat részesítem előnyben, ahol kiemelten fontos szerepet kap az azonnali hibaelhárítás. Természetesen a csapjavítástól a komplett kivitelezésig minden munka egyforma jelentőségű számomra. Mai világunkban a profi és megbízható szakember olyan mint a fehér holló. Főleg igaz ez a vízvezeték szerelő mesterre, akihez legnagyobb bizalommal fordulunk mikor otthonunkba beengedjük. Ezt a bizalmat szeretném megszolgálni, hogy Ön a lehető legjobb és legfelkészültebb szolgáltatást kapja. Fontos a bizalom, a professzionális munkavégzés. Oldalamon ebben tudok Önnek segíteni, ha Önnek a legjobb vízvezetékszerelő mesterre van szüksége. 15 éve vagyok a szakmában és önállóan foglalkozom víz gáz központifűtés szereléssel és duguláselhárítással. Kiemelt figyelemmel foglalkozom probléma elhárítással, javítással, ha Önnek gyorsszerviz munkavégzésre van szüksége. Szilárd meggyőződésem, hogy Ön legalább ilyen fontosnak tartja az általam képviselt szemléletet, így hamarosan személyesen is találkozhatunk Ön lakásában, hogy alátámaszthassam a leírtak igaz tartalmát. Számomra legfontasabb az Ön elégedettsége. Kérem tegyen próbára. Kiemelnék néhány mértéket, mely elengedhetetlen: munkavégzés utáni takarítás, fertőtlenítési munkák elvégzése, korrekt tájékoztatás.

Tuti menü