Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marketing - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Marketing - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Marketing - szakember
Keresés
Találatok száma - 16 db
Weboldalkészítés - reklám

Weboldalkészítés - reklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Weblapok készítése - keresőoptimalizálás

Weblapok készítése - keresőoptimalizálás

Cégünk weboldal készítéssel foglalkozik. A leendő ügyfeleink részére díjmentes konzultációt biztosítunk, ahol közösen megbeszéljük a készülő weboldal arculatát, struktúráját, és a leendő weblap működési paramétereit. A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére a weboldal készítés várható költségeiről, legyen szó akár websablon, vagy egyedi honlap készítés, weboldalkészítés tervezetről.

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Webáruház készítés - kereső optimalizálás

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy webáruház. Cégünk egy webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektet a kereső optimalizálásra. Egy webáruház sikerességét nagyban meghatározza már az indulás pillanata is, hogy mennyire felel meg a kereső optimalizálási feltételeknek. Fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen terméke és a látogatók meg is találják azokat. Ahhoz, hogy egy webáruház hatékonyan működjön és nyereséget termeljen nagyon sok feltételnek kell megfelelnie és megfelelő szakmai valamint technikai háttér szükséges hozzá. Egy webáruház készítés során nagyon fontos a tervezés. Egy jól elkészített tervvel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Így lesz a kezünkben egy vázlat, egy útmutatás arról, hogy milyen lépések szükségesek a webáruház kialakításához. A webáruház készítés tervét megelőzően fontos felmérnünk és egyeztetnünk az Ön céljait és igényeit is. A legtöbb webáruház motor csak több hónapos fejlesztés után lehet kialakítani ahhoz, hogy az internetes keresők találati lista élére kerüljenek vagy egyáltalán szerepeljenek benne. A SEO CMS keretrendszert és a benne készített webáruházat már nem kell külön átalakítani, hogy jól teljesítsen a keresőkben. Arról nem is beszélve, hogy egy átalakítás pénzbe kerül és időbe, és ez idő alatt a SEO CMS rendszerben készített webáruház már pénzt termel.

Üzleti coaching vezetők számára - evinet consulting

Üzleti coaching vezetők számára - evinet consulting

Magyari Éva üzleti coaching szolgáltatást kínál ügyfelei részére, hogy jóból kiváló vezetőkké váljanak. A cégvezetőknek sok dilemmájuk, gondjuk van, melyeket nem tudnak megosztani sokszor senkivel sem. Az üzleti coach segítségével végig gondolhatják ezeket, olyan megoldásokat találva végül, melyekre a coach-csal folyatatott beszélgetés nélkül nem találtak volna rá. Az üzleti coach nem receptet, hanem új tudást ad és egyben mozgósítja coaching partnere intuícióit. A cégvezetés izgalmas munka, amit sokan irigyelnek. Mögötte azonban kemény munka és komoly felelősség van. Sok mindent meg lehet tanulni és szerezni, hogy valaki vezetőként jót és jól csináljon. Van azonban két olyan tényező, ami szűk keresztmetszetet jelent a vezetésben. A vezető a legmagányosabb ember a cégnél. A beosztottakkal ugyan sok mindent meg lehet és kell is beszélni, de vannak olyan helyzetek és témák, amikor nem velük kell konzultálni. Az sem szerencsés, ha egy vezető a titkárnőjével beszéli meg például a cég stratégiáját. Kicsit komolytalan is lenne. Párjával vagy más családtagjával sem célszerű problémáikat megosztani. Összességében tehát a cégvezetőknek nincsen olyan partnerük, társuk, akivel megbeszélhetnék üzleti dilemmáikat, kételyeiket. Nincs kivel átbeszélni a döntési helyzeteket. Pedig pont ezek az igazán fontos, akár sorsdöntő pillanatok egy vezető munkájában.

Seo keresőmarketing - honlapkészítés

Seo keresőmarketing - honlapkészítés

Ha Ön orvost, vagy ügyvédet választ, bizonyára a legjobbat akarja! És ha reklámügynökséget? Amikor csak a honlapkészítés, a honlap optimalizálása, az ésszerű online marketing beruházás, a PR a feladat? Reményeink szerint akkor is elvárja a felsőfokú képesítést, a gazdag szakmai gyakorlatot, a jó hírnevet, az ellenőrizhető referenciákat. Cégünk 1996-ban alapított online marketing vállalkozás. Specialitásunk a honlapkészítés keresőoptimalizálással (SEO-val) ill. már meglévő honlap keresőoptimalizálása (belső átépítés és linképítés, link building, redesign). Gondolt már arra, hogy hiába a szép és drága honlap, ha senki sem akad rá a keresőkben?! A megoldást az online marketing külön területe nyújtja: a keresőoptimalizálás, a SEO. Érdekli, hogy milyen tényezők a befolyásolói annak, ahogyan a keresőkben a sorrend kialakul? Látott már Ön független elemzést cége honlapjáról? Hatékonyabbá akarja tenni portálját, s ehhez várja javaslatainkat, illetve a megerősítést? Egy cég Internetes megjelenítése több szakma (ha úgy tetszik, több tudományág) együttmuködését feltételezi. Elemzéseink is több szempontból (marketing, pszichológia, szociológia, számítástechnika...) közelítik meg honlapját. A munka során nem csupán szemrevételezzük a szájtot.

Rendezvények - esküvők szervezése

Rendezvények - esküvők szervezése

Szerintem a szerelem az istenek állapota. Olyan lélekérzés, amiben éjjel-nappal lennünk kéne. Paradicsomi lét. A házasság egy olyan tudatos döntés, amit a szerelmesek hoznak meg, ahol a csapongó képzelet helyett, a reális megbízható alapokra támaszkodó kapcsolatot szeretnénk hivatalossá tenni. A pillanatnyi fellángolást felváltja az egymáshoz tartozás mély, az idő által sem kikezdhető érzése. Olyan kölcsönös vonzalomra, amely képessé teszi a házasokat a nehézségek közös elviselésére. Ezért én olyan szerelmespároknak ajánlom a szolgáltatásaimat, akik szeretnék kimondani a boldogító igent az oltár előtt, de a szertartás megszervezésének a nehézségeire nemet mondanak. Személyemben a legmegbízhatóbb koordinátort találtátok meg, egy személyes találkozás alkalmával leülünk beszélgetni, ha van konkrét elképzelés, akkor ezeket végig vesszük, ha pedig nincs még kialakult vélemény, közösen kitaláljuk, mi lenne az a stílus, megoldás, ami leginkább passzol az ízlésetekhez.

Rendezvény és esküvőszervezés

Rendezvény és esküvőszervezés

Az esküvő fényes ékköve a menyasszony megfelelő ragyogásához a szép ruhán és s sminken frizurán kívül jól jöhet még egy kis segítség a szervezési feladatok ellátásához. Nehéz felhőtlenül szórakozni ha a zenekart kell noszogatni vagy a tortát nem hozzák be időben vagy a hidegtálak ki tudja hol késnek. Az esküvőszervezés terén sokéves tapasztalattal rendelkezünk és levesszük a vállaidról a szervezés összes nyűgét. Kérjük látogass el weblapunkra töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot és vedd át a dekorációval kapcsolatos ajándékodat.

Reklámdekoráció Kft. - autódekoráció

Reklámdekoráció Kft. - autódekoráció

Az autódekoráció egy rendkívüli lehetőséget ad az autó, illetőleg a tehergépjárművek és egyéb járművek tulajdonosainak ahhoz, hogy a birtokukban lévő gépjármű felületeit kihasználják, és azon reklámozzák, hirdessék cégüket, vállalkozásukat, tevékenységüket. Az autódekoráció sokféle lehet: személygépkocsi, dobozos teherautó, ponyvás teherautó, pick-up, kamion, hűtőkocsi, stb. Ezen autódekorációk mindegyike különböző nyomathordozó fóliát és felületvédelmet igényel, melyek kiválasztása megfelelő szakértelmet is ismeretet igényel. Megvalósítjuk, amit Ön elképzel és erre hétszeres garanciát vállalunk. Ennek biztosítéka több mint 10 éves tapasztalatunk és ügyfeleink elégedettsége.

Pályázati lehetőségek - cégalapítás Romániában

Pályázati lehetőségek - cégalapítás Romániában

Irodánk segítséget nyújt a külföldi befektetőknek a romániai terjeszkedésben, ügyfeleinknek pályázati tanácsadást is biztosítunk projektfinanszírozással foglalkozó partnerünkön keresztül. Ha üzleti tervei vannak Erdélyben, és ezen projektek megfelelnek az EU-s elvárásoknak, akkor részt vehet a nyilvános kiírásokon, támogatást kérhet tervei kivitelezésére. Pályázat Románia; hívja le a rendelkezésre álló uniós pénzeket, hogy megvalósíthassa céljait. Számos lehetőség létezik Romániában, amelyik kimeríti a projektfinanszírozás fogalmát, mégis a rendelkezésre álló összegeknek csupán az egy részét osztják ki évről-évre. Hogy mi ennek az oka? Az, hogy csupán kevesen nyújtják be igényüket az EU-s támogatásokra, mivel vagy nincs tudomásuk a felkínált lehetőségekről, vagy önmaguk nem képesek összeállítani a pályázati anyagot. A kiaknázatlan lehetőségek tárháza tehát nyitva áll a hazai és a külföldi befektetők előtt is. Projektfinanszírozás Romániában, út a sikeresebb jövőhöz, romániai pályázatok elérhető közelségben. Az Európai Unió számos területen meghirdet rendszeresen pályázatokat, melyekkel célja a fejlesztések, az innovatív megoldások támogatása. Partnerünk széleskösű tájékoztatást nyújthat a pályázóknak az elérhető lehetőségekről, és végigvezeti az érdeklődőket az EU-s pénzek lehívásának rögös útján, elkészítvén egy sikeres pályázatot.

Hirdetés
Keresőoptimalizálás - weblapkészítés

Keresőoptimalizálás - weblapkészítés

Bármilyen szép, és ügyes egy weboldal, látogatók nélkül nem hoz hasznot. A látogatószám növelésének, legolcsóbb, és legbiztosabb módja a keresőoptimalizálás. Ma már, ez sokszor nagyobb munka mint maga a weboldalkészítés. Bízza ezt olyanra, aki tapasztalattal redelkezik benne, és elért eredményeit, referenciákkal tudja bizonyítani! A felmérések szerint egy weboldal számára a keresőkből érkező forgalom biztosítja a legcélirányosabb, és ezáltal legértékesebb látogatókat. Azt a látogatót, aki egy keresőből érkezik, nagy valószínűséggel olyan termék, vagy szolgáltatás érdekli, amellyel Ön foglalkozik, hiszen nem véletlenül került elé az Ön honlapja, hanem úgy, hogy beírta a keresőbe azt, amire szüksége van. Ebből következően egy weblap néhány ezres látogatottsága többet ér, mint egy százezres példányszámú újságban megjelenő hirdetés. Gondoljunk csak bele! Ha Ön például egy egri vendégházat üzemeltet, a százezer újságolvasóból vajon hány nézi meg a hirdetéseket, ebből hány olvassa el pont az Ön hirdetését, ebből hány teheti meg, vagy akar nyaralni, hány akar Egerbe menni, és hány akar vendégházban megszállni, ebből pedig hány embernél aktuális ez éppen akkor, amikor az Ön hirdetése elé kerül? A keresőoptimalizálás vagy hasonlóan közismert nevén SEO röviden, a honlap látható és láthatatlan (kód) részeinek olyan módon való alakítása, hogy az a kereső robotok számára ideális legyen.

Keresőmarketing - linkmarketing szakértő

Keresőmarketing - linkmarketing szakértő

A keresőoptimalizálás azon tevékenység amikor igyekszünk a honlapunkat bizonyos kifejezésekre, kulcsszavakra minél előkelőbb helyre rangsoroltatni a keresőmotorokban. Ehhez szükséges ismerni a keresőmotorok rangsorolási irányelveit. Ezzel foglalkozik a keresőmarketing szakértő a SEO Expert. Kulcsszókutatást és konkurenciaelemzést végez, majd ennek ismeretében kijelöli a keresőoptimalizálási feladatokat és oly módon alakítja a honlapot, hogy a keresőmotoroknak minél inkább kedvezzen a megfelelő kulcsszavak rangsorolásánál. Ezután Linképítési módszereket használva elindítja a linkmarketing kampányt és előrébb hozza a honlapot, hogy több látogatót, leadet és bevételt generáljon a honlap. A SEO Expert avagy keresőmarketing szakértő egy keresőoptimalizálásban magas fokon jártas szakember. Feladata, hogy onsite-seo és off-site seo technikákat alkalmazva minél nagyobb látogatottságot generáljon a honlapra és növelje a cég online bevételeit. A jó keresőmarketing szakértő legfontosabb tulajdonsága, hogy állandóan nyomon követi a web fejlődését és mindig naprakész. Ennek oka, hogy az internetes keresők, folyamatosan változtatják a rangsorolási algoritmusukat és az hogy az internet folyamatos fejlődésen, változásokon megy keresztül. Ezért a SEO Expert folyamatosan képzi magát. A keresőmarketinghez hozzátartozik a kulcsszókutatás, a konkurencia elemzés és a konverzió növelés is.

Keresőmarketing - google adwords

Keresőmarketing - google adwords

Szeretné, ha többen látogatnák oldalát? Válassza Google Adwords szolgáltatásunkat, mellyel Magyarország leglátogatottabb weblapján, a Google.hu-n hirdethet! A Google Adwords egyik előnye, hogy olcsó, így tökéletes választás lehet azon kis- és középvállalatok számára, akik nem tudnak milliókat fordítani reklámokra. Az Adwords további előnyei az ellenőrizhetőség, a szabályozhatóság, valamint a célozhatóság.

Ingyen hirdetés - hirdetésfeladás

Ingyen hirdetés - hirdetésfeladás

Tisztelt Látogató! Köszönettel veszem tudomásul, hogy megtiszteli az oldalamat látogatásával. A Multiapro csapat tagjaként szerepelek, mint a rikkancs multiapro ingyenes hirdetési oldal szerkesztője. Szeretném bemutatni és megismertetni ezt a nagyszerű oldalt mindenkinek és invitálni, hogy általam, illetve az oldalamon keresztül tudathassák a nagyvilággal hirdetéseiket, melyek korlátlanul és ingyenesen feladhatók! A hirdetőoldal folyamatosan bővül és emelkedő látogatottsági statisztikával büszkélkedhet. Szeretettel várok minden tisztelt hirdetőt és látogatót. Köszönettel és Tisztelettel: Nauzer Zoltán szerkesztő.

Gömöry Kati online marketing tanácsadó, MarketingMánia

Gömöry Kati online marketing tanácsadó, MarketingMánia

Gömöry Kati marketinges weblapja kisvállalkozások tulajdonosainak szól. A kisvállalkozók számára nélkülözhetetlen a marketing ismerete. Mi azoknak a vállalkozóknak segítünk, akik saját kisvállalkozásuk marketingesei. Az online marketing tanfolyam az egyik legpraktikusabb módszer a marketing elsajátítására, hiszen otthon, a karosszékben ülve okosodhat a vállalkozó, amikor éppen legalkalmasabb, nem kell sehova sem utazni. Marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook marketing, a közösségi marketing , a marketing tervezés, vagy a linképítés. Blogunkon pedig hasznos információkkal szolgálunk a keresőoptimalizálás, közösségi marketing, marketing terv stb. területén. Az a célunk, hogy használható információkat adjunk át és használható módszereket nyújtsunk, tanítsunk a vállalkozóknak, hogy eredményesek legyenek. Marketing kiszervezés is elérhető nálunk, az elfoglalt kisvállalkozók választhatnak marketingasszisztens szolgáltatásaink közül, mint például Facebook oldal kezelése, link építés stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és letölteni a hasznos bónusz tudásanyagokat.

Facebook hirdetés mindenkinek

Facebook hirdetés mindenkinek

Mivel a FaceBook oldalak sok embert érnek költséghatékonyan, a Facebook például a világ negyedik leglátogatottabb weboldala - úgy tűnik, hogy a hirdetők úgy tekintenek ezekre az oldalakra, mint a legújabb online hirdetési felületekre. Kiknek ajánljuk a Facebook hirdetést? Ahogy a világban, így Magyarországon is egyre nagyobb az érdeklődés a FaceBookon való hirdetés iránt. A Facebook hirdetést elsősorban azoknak a meglévő és leendő ügyfeleinknek ajánljuk, akik felismerve a célzott reklám lehetőségét, a közvetlen megtérülés mellett fontosnak tartják a márkaépítést is. Facebook hirdetés az Ön cégének is! Napjainkban közel 500.000 magyar felhasználója van a Facebook-nak, de remek üzleti lehetőség, ha a külföldön élő magyaroknak, vagy cége tevékenységéből fakadóan, külföldieknek szeretne hirdetni a Facebook-on. Egy nemrégiben készült felmérés szerint a közösségi oldalak, így a FaceBook is egyre nagyobb befolyással bírnak az Interneten, a vállalkozások egyre nagyobb bizalommal fordulnak a közösségi megjelenés és hirdetés felé. A felmérés rámutat, hogy a közösségi oldalakon az elmúlt fél évben a hirdetések 21,1 százaléka jelent meg, melyből a Facebook 80 százalékkal részesült. Mivel a FaceBook oldalak sok embert érnek költséghatékonyan, a Facebook a világ negyedik leglátogatottabb weboldala, így a hirdetők úgy tekintenek ezekre az oldalakra, mint a legújabb online hirdetési felületre.

Banner reklám - hirdetés

Banner reklám - hirdetés

Hirdess te is banneren. Napjaink egyik legjobb és egyre jobban elterjedő hirdetési formája a banner reklám. Egyre népszerűbb, egyre több oldalon fordul elő banner hirdetés. Gyere, te is nézz be a Banner reklámok és banner hirdetések gyüjtőhelyére. Kedvező feltételek, folyamatosan növekvő látogatottság.

Tuti menü