Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ruhaipar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Ruhaipar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Ruhaipar - szakember
Keresés
Találatok száma - 13 db
Szőrmekabát - irhabunda varrás

Szőrmekabát - irhabunda varrás

Új irha, szőrmekabátokat gyártunk konfekcióméretben is, és méret után is. Az üzletben minden vevő kiválaszthatja a neki legjobban tetsző szint és minőséget. A kiválasztott anyagból elkészítjük saját méretére a kívánt szőrme vagy irhabundát, dzsekit, mellényt, sapkát, kesztyűt. A vállalkozás különösen fontos tevékenysége, a régi, használt szőrme és irhabundák felújítása, átalakítása. Sokan vannak, akiknek az idők során 'összement' a bundájuk. Nem tudják használni. Mi tudunk megoldást, a bunda újra hordható lesz, és ami plusz, hogy az új divat szerint készítjük el a régi szőrme vagy irhabundáját. Érdemes a régi kedvelt kabátokat átalakíttatni! A tél elmúltával, sokan teszik el a bundákat, erősen elhasznált, szakadt, kopott vagy zsiros állapotban. Javaslatunk azoknak, akik szeretik a szőrmét: - A bundákat frissítve, rendbe hozva, felújítva tegyék el. Higgyék el a szőrme, meghálálja a gondozást. Sokkal hosszabb ideig élvezhetik a szőrmebunda kellemes tulajdonságait. Sokszor hallom, hogy beteszik az ágyaljába, ahol egész nyáron kap hideget, meleget sok párával. Ennél rosszabbat nem is tehetünk egy szőrme vagy irhabundával. A bundák tárolása a legolcsóbban és a legjobban, egy kevés műszálat tartalmazó anyaggal letakarva széles vállfán a szekrényben javasolt. Az így tárolt bunda jobban levegőzik, így kevésbé károsodik.

Ruhajavítás - cipzárcsere

Ruhajavítás - cipzárcsere

1997 óta működő varrodánkban kulturált környezetben várjuk kedves vendégeinket. 2 próbafülkével is rendelkezünk, hogy így is csökkentsük az Önök várakozási idejét. Gyors határidővel dolgozunk, akár 1-2 napra is vállalunk megbízást. Az egyszerűbb munkák elvégzését helyben is megvárhatják. Kolléganőink magas szintű szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukat nagy teljesítményű, professzionális gépek segítik. A kedvesség számunkra természetes dolog. Munkáinkra garanciát vállalunk 1 héten belül. Bármilyen női, férfi, gyermek felsőruházat alakítását vállaljuk méretére. Bizonyosan kényelmesebben fogja magát érezni Önre alakított ruhájában! Függöny varrást vállalunk (lehet fényáteresztő és sötétítő) igény szerint helyszíni felméréssel, tanácsadással és felszereléssel. Textíliák: terítők szegését, ágytakarók és ágyneműhuzatok készítését, falvédők és díszpárnák készítését vállaljuk egyedi megrendelés alapján. Vállaljuk egyedi ruhadarabok készítését hozott anyagból, valamilyen megkedvelt ruhadarab mintájára vagy szabásminta alapján (szoknya, nadrág, blúz, női zakó, boleró, mellény). Patchwork, magyarul foltvarrás: különféle színű és mintázatú anyagdarabokból (amelyek lehetnek szabályos vagy szabálytalan alakúak), foltokból összeállított termékek. Egyedi elképzelés szerint készülnek, nem szériagyártmányok.

Pronovias esküvői ruha

Pronovias esküvői ruha

Alkalmi ruhát keres? Esküvői ruha kölcsönzésén gondolkozik? Koszorúslány ruhára van szüksége? Jöjjön el a Lamariiée exkluzív menyasszonyi ruha szalonjába, és válogasson világmárkák legszebb kollekciós darabjai közül stílusos környezetben! Álomszép Pronovias és Rosa Clará menyasszonyi ruhák, menyecskeruhák és báli különlegességek széles választékával várjuk a kedves . Kerüljön ünnepi hangulatba már a ruha kiválasztásánál! Jelentkezzen ruhapróbára hozzánk, és élvezze az Önnek szentelt teljes figyelmet.

Munkaruha - védőruházat varrás

Munkaruha - védőruházat varrás

1956-ban alapította Paul H. Kübler, a németországi Baden Würtemberg tartományban (Stuttgart mellett) lévő Schorndorfban munkaruha varrodáját 5 fő varrónővel. 1971-ben beindult a Kelet-Európai terjeszkedés, különböző bérmunkáltatások formájában. 1972-ben felépült a cég új gyára Plüderhausenben, Schorndorf-tól alig néhány km-re. 1985-ben kezdődött a bérmunka együttműködés Távol-keleti cégekkel. 1988-ban nagyszabású modernizálás történt a cég Plüderhauseni gyárában, ahol automata szabászat és szabászati előkészítő kezdte meg munkáját. Az 1971-ben elkezdett kelet-európai terjeszkedés során került kapcsolatba Kübler úr a Borsod-megyei Kézműipari Vállalattal Kazincbarcikán és kezdődött el 1972-ben a közös bérmunka kapcsolat. 1994-ben két nagy beruházás indult, az egyik a Plüderhauseni Raktár és logisztikai Központ kiépítése, a másik, zöldmezős beruházás keretében a Kazincbarcikai új, modern üzem építése. 1995-ben indult meg a termelés az új telephelyen, ahol több mint 300 varrónő készíti a magas minőségű munka- és védőruházatot. A Kübler cég, mely napjainkra néhány akvizíció kapcsán cégcsoporttá nőtte ki magát, napjainkra az európai munka- és védőruházati piac egyik piacvezetője, beleértve a hazai piacot is, ahol az értékesítők 1993-ban kezdték meg tevékenységüket. Napjainkban több régió-képviselő dolgozik azon, hogy a cég termékei mindenhova eljussanak.

Menyasszonyi ruha varrás

Menyasszonyi ruha varrás

Az Esküvő Műhely menyasszonyi ruhák varrásával foglalkozik. Vállalkozásunk kicsi, családias jellegű, ezért tömeggyártást nem tudunk vállalni. Amit a menyasszony és én megálmodunk, azt a varrónőim a profi gépeikkel megvalósítják! Mindig csak egy menyasszonnyal foglalkozunk, így a figyelmünk maximálisan csak rá irányul. Mi azért dolgozunk, hogy valóban ő legyen a saját esküvőjén az est királynője! Minden ruhánk egyedi, különleges, mert benne van a menyasszonyaink álma a mi szakértelmünkkel fűszerezve. Minden ruha díszítésében benne rejlik a menyasszonyaink felé érzett felelősség és szeretet, és a különleges anyagok, a mesés csipkék, és a kézimunka tisztelete. A legnagyobb öröm számomra, ha a kész ruha megpillantásakor látom a menyasszony arcán felcsillanó boldogságot! Hozzánk általában konkrét elképzelésekkel fordulnak a menyasszonyok. Küldenek e-mailen, vagy hoznak olyan fotókat, amik a legjobban tetszenek nekik, és ezek alapján tervezzük meg az új esküvői ruhát, mindenkinek a szíve - vágya, álmai szerint. A honlapra kimondottan azok a ruhák kerültek fel, amiket a legtöbbször kerestek nálunk; divatos szabással, csodás anyagokból, mégis elérhető áron tudunk kínálni. A képeken látható a nálunk megszokott bensőséges, családias hangulat.

Irhakabátok - irhasapkák készítése

Irhakabátok - irhasapkák készítése

A Szűcs Bt. 1993-ban alapitott vállalkozás, ahol 25 éves tapasztalattal rendelkező tulajdonosok és szakemberek készitenek kiváló szűcsipari termékeket. F∓mp;mp;mp;ilde; profilunk irhakabátok gyártása, amit igényes modellek alapján külföldi divatházak és hazai butikok részére gyártunk. Jelent∓mp;mp;mp;ilde;s a bérmunka is, ahol az alapanyagot külföldi megrendelő biztositja /spanyol,portugál és angol kikészités∓mp;mp;mp;irc; juh ill.bárányb∓mp;mp;mp;ilde;rt/. Egyedi méretre is gyártunk kabátokat, igény szerint kisszériás megrendelést is teljesítünk. Termékválasztékunkban mellények, sapkák, keszty∓mp;mp;mp;irc;k és darabtáblából készült olcsóbb árfekvés∓mp;mp;mp;irc; modellek is megtalálhatók. Tevékenységünk kiterjed az átalakitásokra és kisebb javitásokra is.

Férfi öltöny - szomking varrás

Férfi öltöny - szomking varrás

Ha szeretnél Te is egy tökéletesen Rád illő, elegáns öltönyt, szmokingot vagy bármilyen más férfiruhát, a legjobb helyen jársz. Legyen bármilyen ötleted, mi igyekszünk megvalósítani. A Szabóműhely központja és műhelye Budapesten található. Minden ruha készítést, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szabómester végzi. Cégünk egyik profilja a férfiruha készítés, ill. varrás, legyen szó öltönyről, szmokingról, mellényről, frakkról, Bocskairól, táncruháról (latin és standard nadrág, latin ing), jelmezről, színházi ruháról, téli kabátról, vagy akár felöltőről (tavaszi kabát). A női ruhák közül angol kosztümök (kosztüm kabát, szoknya), blézerek, nadrágok készítését vállaljuk. Másik profilunk az alakítás, javítás. Többek között szűkítés, kiengedés, méretre igazítás, korrigálás, zipzárcsere, gombpótlás, béléscsere, vagy kopott, kilyukadt ruhák javítása. Az alakítást, javítást női és férfi ruhák esetében egyaránt vállaljuk. Vállaljuk továbbá férfi öltönyök és női kosztümök készítését, ballagásra, szalagavatóra, vagy akár esküvőre is.

Eternity Esküvői Szalon weboldala

Eternity Esküvői Szalon weboldala

Válogass kedvedre tartalmas, szakadatlanul aktualizált, káprázatos menyasszonyi ruha választékunkból! Töméntelen szín, dizájn a tipikus A vonalútól a csipkés kivágott fazonig, mitöbb szemrevaló vállpántos esküvői viseletekig. Kedvezményes árak, szakképzett, rokonszenves eladók, lakályos szalon, óriási kínálat térítésmentes ruhapróbák, flexibilis időpont foglalás. Nálunk bármennyi időt eltölthetsz, akármennyi ruhát felpróbálhatsz, bárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Meseszép menyasszonyi ruha kínálat, Eternity Szalon, Budapest!

Esküvői ruhák - alkalmi ruhák készítése

Esküvői ruhák - alkalmi ruhák készítése

Cégünk egyedi kivitelezésű Haute couture esküvői és alkalmi ruhákat készít megfizethető áron. Nálunk minden ruha mérték után készül, tanult szakember munkája nyomán. Főleg selyemmel és más nemes anyaggal dolgozunk, de készítünk olcsóbb alapanyagokból is ruhákat. Ruháink stílusa széles skálán mozog, de mindegyik magán viseli a tervezőnk stílusjegyeit. Ha bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését fáradjon be szalonunkba. A Myrdin szalon és az Anna Kirschner Photostudio összefogott, hogy megrendelőink az exkluzív minőségű szolgáltatásokat különösen kedvezményesen vehessék igénybe. A Myrdin szalon minden Átváltoztatás fotózásra jelentkező hölgynek 20% kedvezményt biztosít a meglévő egyedi ruhakollekciójára, illetve az új ruhák méretre készítésére. Az Átváltozás designer ruhákban teljes. Hiszem, hogy egy jó ruha olyan mint a varázslat, elbűvöl, elvarázsol magával ragad. Egy jó varázsló bármiből varázsszert készít, a jó tervező bármiből ihletet merít. Számomra inspiráló egy anyag esése, egy gyöngy csillanása, vagy akár az esküvői ruha fehér színe. Célom a legjobbat kihozni magamból, nem számít mi az alkotás tárgya, legyen az egy alkalmi ruha, vagy egy öltöny, ugyanakkora energiát fektetek bele. Csak a végeredményre koncentrálok, a legnagyobb ajándék számomra az elégedett ügyfél, aki a varázslatom hatása alá kerül.

Hirdetés
Egyedi tervezésű női ruhák varrása - javítása

Egyedi tervezésű női ruhák varrása - javítása

Demeter Andrea vagyok, ruhaipari technikus, női szabó. 2001-ben nyitottam meg erre irányuló vállalkozásom. Egyedi tervezésű női ruhákkal foglalkozom, és természetesen javítom is a megkopott, elszakadt, tönkrement öltözeteket. Készítek menyasszonyi-alkalmi ruhákat, ballagó ruhákat, jelmezeket, és hétköznapi viseletet. Bármilyen stílusban, bármely idő divatjában, legyen az mai idők, vagy akár a 60-as 70-es évek divatja, állok rendelkezésére minden kedves vendégemnek, saját elképzeléseinek megvalósításában.

Egyedi női - férfi ruhák varrása

Egyedi női - férfi ruhák varrása

Az elmult évek tapasztalai alapján látható, hogy szívesen gondolkozunk ruhatárunk alakításakor kollekciókban. Sajnos a konfekció nem képes a teljes kollekciót méretben pontosan az alkathoz igazítani, szemben a szabott ruhával, mely kezdetektől az adott testalkat méreteire arányosul. Egy-két sikeres kollekció megtervezésével kiválthatjuk a felesleges vásárlást, és a különbözetet kiegészitőkre költhetjük a sikeresebb összhang megteremtésére. Mentesülhetünk igy az átgondolatlanul vásárolt ruhadarabok költségeitől, ráadásul összehangoltabb ruhatárra teszünk szert anélkül, hogy ténylegesen többet költenénk. A kevesebb néha több lehet! Mondhatjuk itt is, és mi a Linea szabósága ebben segédkezünk önnek kedves látogatónk.

Egyedi készítésű alkalmi ruhák - esküvői ruhák

Egyedi készítésű alkalmi ruhák - esküvői ruhák

Esküvői ruhák és alkalmi ruhák, örömanya kosztümök készítése, bérlése, kiváló minőségben, igényes kivitelezéssel, Swarovski kristállyal. Családi vállalkozásunk több mint 10 éve működik. Ma már egy 600m2-es szalonban, Veresegyházán, várjuk minden kedves ügyfelünket, látogatónkat. A felső ruházat mellett, akár egyedi igényű fehérneműt is készítünk, vagy igényes kollekciókat forgalmazunk. A ruházat mellet, minden alkalmi és esküvői kiegészítőt is megtalálhat nálunk. Igy széles választékot kínálunk diadémokból, ékszerekből, táskákból, kesztyűkből, cipőkből is. Ne csak honlapunkat nézze meg, látogasson el üzletünkbe is.

Cipőkészítés - lábbeli javítás

Cipőkészítés - lábbeli javítás

Nietsch Tamás cipészmester még az első világháború előtt, 1910-ben kezdte a cipész szakmát, Berettyóújfalun. Az első világháború után 1918-tól Budapesten folytatta a munkát, mint suszter segéd, majd a 20-as és 30-as években saját műhelyében dolgozott, a cipész mesteri cím megszerzése után. A második világháború alatt a katonák lábbelijeit javította, mint hadköteles, majd az államosításig - 1953-ig - ismét magániparosként tevékenykedett. 10 évvel később nyugdíjba vonult. Fia, Nietsch Pál 1958-ban kezdte cipész ipari tanulóként a IX. kerületi szövetkezetben, a Soroksári úton, majd 1961-ben már cipész segédként folytatta a szakmát. Egy évvel később A Dél-pesti cipész szövetkezetek összevonása után a Mátyás téren dolgozott, a Favorit Szövetkezet tagjaként. 1971-ben lett cipészmester, 1975-ben pedig a Budai Cipőipari Szövetkezetben folytatta a suszter szakmát, Városmajorban. 1985 a szerződéses bérlet jogviszonyának éve, amikor a II. kerületi Margit utcában készítette és javította a lábbeliket. A rendszerváltás után, 1989-től költözött a családi vállalkozás a VI. kerületi Izabella utcába, s azóta is múltjához méltóan folyik ott a cipész munka. Mindenfajta lábbeli, akár cipő, csizma, papucs, szandál, bakancs teljeskörű javítása Budapesten, a VI. kerületben. A rendszerváltás után, 1989-től költözött a családi vállalkozás a VI. kerületi Izabella utcában.

Tuti menü