Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépségipar - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Szépségipar - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Szépségipar - szakember
Keresés
Találatok száma - 14 db
Ránctalanítás - kozmetika

Ránctalanítás - kozmetika

Számomra a kozmetika egy nagyon érdekes, változó világ, ami nem csak a munkám, a hobbim is. Hiszen a 21. században forradalmian új módszereket alkalmazhatunk az Ön szépsége érdekében: olyan gépek, eljárások jelennek meg évről évre, amelyek segítségével látványos és valós változásokat produkálhatunk vendégeink bőrén. Szeretettel várom a szépülni vágyó hölgyeket a belvárosban.

Műkörömépítő szakemberek közösségi oldala

Műkörömépítő szakemberek közösségi oldala

Gyakorlatilag egy műkörmös keresőről van szó, ahol név és cím szerint is kereshetsz a szakmában dolgozókra. Az oldalra műkörömépítők tölthetik fel munkáikat képek formájában, amit a nem szakmabeli látogatók kedvükre böngészhetnek. A lap rendelkezik még fórummal. havi és abszolút toplistával. Böngészheted a cikkeket, körmös videókat, de még játékot is találhatsz nálunk, amivel gyorsan repül az idő, ha unatkozol. Nos, ha ennyi nem volt elég, akkor egy kattintás és már nálunk is találod magad. Várunk Rád, mi itt leszünk...

Műköröm építés - manikür

Műköröm építés - manikür

Bakosné Metzger Andrea vagyok, 1999-ben tanultam a műkörmös szakmát, és rögtön életre szólóan beleszerettem. Felismertem, hogy az oklevél megszerzése még csak a lehetőség a szakmai sikerek eléréséhez. Az állandó fejlődés, megújulás, a divattrendek ismerete nélkülöz-hetetlen a visszatérő vendégkör kialakításához. Több mint, tíz éve folyamatosan dolgozok a szakmában, ez idő alatt sikerült széles vendégkört kialakítani. A szakmában nagyon fontos hogy elsajátítsuk a legmodernebb technikákat és eljárásokat. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az ember állandóan fejlessze önmagát, ezért rendszeresen eljárok kiállításokra, és részt veszek tanfolyamokon. Tapasztalataimat felhasználva 2009-ben saját üzletet nyitottam Újpesten (Mukásotthon u. 18.), Crystal Szépségsziget néven. Itt (is) magas szintű, profi műkörmöket készítek, munkatársaim pedig egyéb színvonalas szolgáltatásokkal állnak vendégeink rendelkezésére. 2007 márciusában megszereztem a Műköröm Akadémia színes zselé díszítő, illetve a színes porcelán díszítő oklevelet. Ezek adnak lendületet, inspirációt arra, hogy a vendégeimnek minél tökéletesebb, minél különlegesebb munkát tudjak nyújtani. Ezúton szeretnék köszönetet mondani sok-sok éve hűségesen hozzám járó vendégeimnek, és azoknak, akik ezután választanak minket. Valamint a szakma ismert tagjainak, akik segítettek céljaim elérésében.

Hideg Piroska Kozmetikus Mester

Hideg Piroska Kozmetikus Mester

Hideg Piroska vagyok, Kozmetikus Mester és már több mint 20 éve állok nemcsak a Budaörs i hölgyek szépségének a szolgálatában. Hozzám bátran fordulhat bőrének problémáival ha már a bőrgyógyásza nem tudja hogyan tovább. Miben tudok Önnek segíteni? Budaörsi szépségszalon-omban sokféle bőrprobléma megoldásában nyújtok segítséget de akkor is várom Önt ha úgy gondolja nincs problémája, mert bőre meghálálja hosszú távon az ápolást. Testkezeléseimmel karcsúsodni, feszesedni lehet és javul a narancsbőr állapota. Felgyorsul a nyirokkeringés ezáltal méregtelenítik a szervezetet. Kozmetika-i bőrdiagnózis után egyénre szabott kezeléseket vehet igénybe bőrtípusának és aktuális állapotának megfelelően, hogy az Ön bőre sokáig megőrizze fiatalságát és üdeségét. . Szeretném ha a Budaörsi kozmetika-i szalonomban eltöltött idő kizárólag Önről szólna, hogy a kezelések végén testben és lélekben megújulva folytathassa napját. A kis exkluzív kozmetika-i szalonomban Önre az ellazulás vár és a professzionális kezelés mely a több mint 20 éves tapasztalaton és gyakorlaton múlik.

Hajhosszabbítás, póthaj

Hajhosszabbítás, póthaj

A NewYorkHair elsősorban a hajak kinézetével foglakozó cég. Hajhosszabbítással, dúsítással, haj megjelenés javítással foglalkozunk. Szalonjainkban és kereskedéseinkben Ön is meggyőződhet a minőségi szolgáltatásokról, és a kényelmes, üdítő környezetről. NewYorkHair hajhosszabbítás. Póthaj, Hajvásárlás.

Hajhosszabbítás - masszázs

Hajhosszabbítás - masszázs

- Hajhosszabbítás: Hajdúsítás, hajfelvarrás, hajcsomózás gyakorlattal (1997) egyedi módszerrel, elérhető áron. - Fodrászat: Tartós hajegyenesítés, göndörítés, melegollós hajvágás, esküvői, alkalmi frizura, menyasszonyi konty. - Masszázs: Relaxáló, frissítő, gyógy, sport, talp, nyirok. - Kozmetika: Arcfiatalítás, arctisztítás, arcmasszázs, smink, mikrodermabrázio, kolloid arany, kaviáros kezelés, műszempilla, kozmetikai mezoterápia, ránceltüntetés, tartós szőrtelenítés, fülbelövés, sminktetoválás, 3D műszempilla, pedikűr, manikűr, műköröm. A hódítás, a jó üzleti kapcsolat elengedhetetlen láncszeme az ápoltság, a jó megjelenés és a jó közérzet. Ebben segíteni tudnak fodrászaink, kozmetikusaink, masszőrjeink, manikűröseink. Nézz körbe nálunk és légy a vendégünk! Szalonunkban több szolgáltatásnak is jutott hely, mint egy hajvágás, festés vagy szárítás. Nagy hangsúlyt fordítottunk arra, hogy vendégeink elérhető áron, modern, légkondicionált, kényelmes és barátságos körülmények között vegyék igénybe a normál és luxusszolgáltatásainkat. Hajhosszabbítá s, hajdúsítás, afrofonás gyakorlattal (1997), festetlen európai hajjal, egyedi módszerrel, elérhető áron, garanciával. Női, férfi és gyermek fodrászat: tartós hajegyenesítés, göndörítés, hajfesték eltávolítás, melegollós hajvágás, esküvői frizura, menyasszonyi konty, alkalmi (szalagavató, ballagás, buli) frizura, hajvágás, festés

Gyógyító - szépítő műtétek

Gyógyító - szépítő műtétek

Klinikánkon a szépészeti beavatkozások mellett végzünk egészség helyreállító műtéteket is. A kisebb beavatkozások ambuláns, a nagyobb műtétek igényes kórházi háttérrel zajlanak. Klinikánk 1991 óta várja a szépülni-gyógyulni vágyókat. Bizalmukat, megelégedettségüket jelzi, hogy sokan hozták el ismerőseiket, barátaikat is hozzánk. Nem célom elijeszteni senkit egy-egy műtét előtti beszélgetés alkalmával, de a korrekt tájékoztatás szóban és írásban, fotók bemutatásával sokat segít a tájékozatlan laikusnak. Kisebb beavatkozásokat járóbetegként (ambulánsan), a nagyobb műtéteket kórházi háttér biztosításával, altatásban, bentfekvéssel végezzük. Nem célom e rövid ismertetővel a szemhéjakon előforduló összes belgyógyászati és bőrgyógyászati betegség, tünet, bakteriális és vírusfertőzés, mechanikai, vagy termikus sérülés okozta hegesedés, vagy fejlődési rendellenesség felsorolása. Ezek több kötetnyi szakirodalmat tennének ki. Az évek múlásával a bőr rugalmassága testünk minden részén jelentősen csökken. Ez először a felső szemhéjon válik észrevehetőbbé. A felső szemhéj bőre rálóg, támaszkodik a felső pillavázon. Ezt ptosisnak nevezzük. A jelentősen túltengő bőr nemcsak szépséghiba, mert a bőr néha annyira lecsünghet, hogy takarja a szemrést és így működési-látási zavart okoz. Ambuláns műtét, egy kis érzéstelenítő injekció van a felső szemhéj bőre alá, ezután fájdalommentes a beavatkozás.

Erika cosmetics a Nyugatinál

Erika cosmetics a Nyugatinál

Szalon Budapesten a Nyugati pályaudvartól 2 percre Szent István krt. 28. 1em. Könnyen megközelíthető helyen található Szolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló anyagokkal, és a legmodernebb készülékekkel végezzük. Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.

Enzin alapú végleges szőrtelenítés

Enzin alapú végleges szőrtelenítés

Dr. Jánosy Eszter (vezető bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos) a bőrgyógyászatban eltöltött évtizedek során számos szőrnövekedési problémával találkozott. Szakvéleménye szerint az Epilar az egyetlen olyan originális végleges szőreltávolító módszer, amely férfiaknak és nőknek egyaránt, bőr- és szőrtípustól függetlenül használ. Dr. Andók Csaba (plasztikai sebész-főorvos): a Beauty Fórum rendszeresen meghívott szakértője, állandóan vizsgálja a legújabb szőrnövekedéssel, epilációval és depilációval kapcsolatos fejlesztéseket. Dr. Andók főorvos kizárólag az enzimatikus eljárásokat tartja korszerűnek, és javasolja az Epilar használatát. Az Epilar&g; az eredeti molekulát tartalmazza, így garantált a termék biztonságossága. A kezelés során, az aktív növekedési stádiumban lévő szőrhagymákon hat, amelyek ennek eredményeként többé nem növesztenek szőrt. Az epilar system egy szenzációsan egyszerű módja a nem kívánt szőrzet maradandó eltávolításának. Megtanulható és végezhető költséges tréningek nélkül, és nem igényel drága gépi berendezéseket. Az epilar system véglegesen csökkenti vagy teljesen eltünteti a nem kívánt szőrzetet. Valamennyi végleges szőrtelenítési módszer jellemzője: csak az anagen (növekedési) fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását. A test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt.

Hirdetés
Dr. Volom esztétikai fogászat Budapesten

Dr. Volom esztétikai fogászat Budapesten

Fogorvost keres, fogínygyulladásban szenved, vagy megsérült a foga? Keresse fel a Dr. Volom Általános és Esztétikai Fogászati Rendelőt Budapesten. Az esztétikai fogászaton profi orvosok várják a fogorvosi betegeket és a szépülni vágyókat. Palettánkon a hétköznapi fogászati beavatkozások mellett szerepelnek a fehér tömések, direkt és porcelán héjak, fogak beültetése is. De bátran kereshet minket akkor is, ha nincs baj fogai épségével, csak a fogfehérítés utáni szikrázóan szép mosolyra vágyik.

Dr. Tóth Teréz kozmetológus

Dr. Tóth Teréz kozmetológus

Dr. Tóth Teréz reumatológus szakorvos vagyok. Ezen kívül természetgyógyászati, lézerterapeuta, kozmetológiai és elektrokozmetikai végzettséggel rendelkezem. Debreceni magánrendelőmben különböző reumatológiai és kozmetológiai szolgáltatásokkal várom vendégeimet. Reumatológiai szolgáltatásaim közé tartozik az akupunktúra, különféle masszázsok, orvosi lézerterápia, pulzáló mágnesterápia, lágy manuálterápia, valamint ízületi porcfeltöltés. A kezeléseket minden esetben egy computeres állapotfelmérés előzi meg. Debrecen, Jászai Mari u. 6. fszt. 6.

Arckezelés - testkezelés

Arckezelés - testkezelés

Kellemes közérzet, jó kedélyállapot, egyensúly a feszültség és ellazulásközött-legtöbb ember számára elérhetetlen látomás a hétköznapok sodrában. Jót tenni magunkkal, hatásosan kikapcsolódni, lelkünket kényeztetni? Ez lenne az egészségmegőrzés legjobb módja is, hiszen már régen bebizonyították, hogy a jó lelki állapot erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor a nyomás alatt, a napi megmérettetéseknek kitéve alig adjuk meg magunknak a szükséges időt a pihenésre, vagy nem jól használjuk ki. A kozmetikai kezelések során mindig törekszem -megfelelő zenével, nyugodt környezettel, kellemes aromákkal-arra, hogy a hozzám betérő vendégek maximálisan kikapcsolódjanak, pihenjenek, kiszakadjanak a hétköznapi gondokból, és így hatásosabbá válljék a bőrük kezelése is.

Arcápolás - piercing

Arcápolás - piercing

Minden ember életében előbb utóbb eljön az a pillanat, amikor a megújulás szükségszerű lesz mind lelki, mind testi szinten. Előbbi kialakulásában nagy szerepe van az ápolt testnek, és annak, hogy a világ számára olyanok lehessünk mint amilyenek mindig is lenni szerettünk volna. Az ápoltság jelenlegi világunkban nem kiváltság, hanem elérhető kézzelfogható lehetőség, amelyet oldalunkon keresztül teljes mértékben igénybe vehet. Kozmetika szalonunkban minden a lelki nyugalomhoz és a megfelelő önbizalom megszerzéséhez szükséges kozmetikai szolgáltatást megtalál. A Piercing és a fülbelövés - től, a testkezelésig, az ultramodern kozmetikai beavatkozásokon át a hagyományos arckezelési eljárásokon keresztül. A természetesség fontos kritérium számunkra. Segítségünkkel Ön a legjobbat hozhatja ki magából, hogy szépsége mindenhol átütő sikerre számíthasson. Miért gondoljuk, hogy kozmetika szalonunk kezeléseit Önnek találták ki? 1. 10 éves, a kozmetika világában eltöltött idő 2. garancia, hogy Ön megújultan hagyja el kozmetika szalonunkat 3. megbízható és alapos szolgáltatások kozmetika , piercing és fülbelövés téren 4. egyedülállóan kedvező és olcsó árak 5. családias kozmetikai környezet, Gyál szívében... 6. rugalmas időbeosztás várakozás nélkül, természetesen hétvégén is 7. professzionális kozmetikai eszközök felhasználása

Aesthetica Mellnagyobbítás

Aesthetica Mellnagyobbítás

Mellnagyobbító műtétet szeretnél? Látogass el az Aesthetica Orvosi Központ Mellnagyobbítás Portáljára, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, és tájékozódhatsz a műtétek fajtáiról, az árakról, kedvezményekről. Ha érdekelnek a legfrissebb információk, szakmai újdonságok, pletykák a mellnagyobbításról, olvasd rendszeresen összeállításunkat! Jelentkezz egy plasztikai sebészeti konzultációra teljesen ingyenesen! Ha az ingyenes a konzultáción túl további információkra van szükséged, jelentkezhetsz a kibővített konzultációra, mely egy szoftveres vizsgálatot is tartalmaz, melynek köszönhetően megtudhatod, milyen végeredményre számíthatsz! 1133 Budapest, Váci út 76.

Tuti menü