Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelő - szakember képes leírás - Szakember.tlap.hu
részletek »

Szerelő - szakember - Szakember.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakember.tlap.hu » Szerelő - szakember
Keresés
Találatok száma - 91 db
Zárszerelés

Zárszerelés

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás speciális eszközökkel. Szakszerű megoldást kínálunk zárnyitás és záras problémáira. Kizárta magát? Elveszett a kulcsa? Nem probléma! Zárnyitással foglalkozó kollégáink azért vannak, hogy ezt a fajta problémát megoldják önnek. A kiszállást követően gyors és szakszerű eredményes munkát végzünk. Zárnyitás mellet keressen minket bizalommal zárak cseréje és szerelése ügyében egyaránt. Munkáink magas színvonalát garantálja, a jó minőségű szabványnak megfelelő anyagok és felszerelések használata, valamint munkatársaink precíz munkája és a garanciavállalás. Ügyfélkörünk igen széles, a magán személyektől kezdődően a céges üzleti megrendelőig. Árainkba igyelszünk kedvezményeket beépíteni, pl: Ingyenes kiszállás, ingyenes munkafelmérés, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, lakosoknak 5% kevdezmény. Több zárnyitásnál 10% kedvezmény egész budapesten. Zárnyitás roncsolás mentesen. Budapest egész területén.

zárcsere szakértő

zárcsere szakértő

Megfelelő szakembert keres aki a zárcsere szükségletét elvégzi és munkájára igényes? Akkor javasoljuk, hogy keresse fel weboldalunkat ahol olyan szakembereket talál akik a munkájukat garanciálisan végzik teljes részén fővárosunknak és környékén. Nem csak a zárcsere szolgálatunkat tudja igénybe venni hanem zár szerelés, zár nyitás, zárjavítását is. Igény szerint megoldjuk az épen felmerülő zár gondokat, és csak egy telefon hívás. Keresse fel akár most azonnal, hogy a segítség a leggyorsabban megérkezzen.

Zárcsere Nonstop

Zárcsere Nonstop

Zárcsere non-stop az év minden napján. zárcsere garanciával. Zárcsere esetén kérje non-stop szakembereink tanácsát. Milyen esetekben szükséges zárbetétcsere? Ön elhagyta vagy ellopták a kulcsát. nem működik a kulcs a zárban (jobban mondva zárbetétben). bérbe adta a lakását, és a bérlő kiköltözött. ragasztót nyomtak a zárbetétbe, és nem megy bele a kulcs. betörés után, ha csak a zárbetét sérült. biztonságban szeretné tudni otthonát, és ezért komolyabb biztonsági fokozatú zárbetétet szeretne a régi hagyományos helyett.

Zárcsere - zárszerelés

Zárcsere - zárszerelés

Zárcsere, zárszerelés, Budapesten. Érdekes dolog lenne felmérést végezni a lakosság körében, ki mit tekint biztonságnak, illetve még az is felmerülő kérdés lehet, ki mit tekint zárnak. Meglepő tény, hogy néhány ember a kilincs alá támasztott szék nyújtotta biztonsággal is beéri, míg mások acél biztonsági ajtók mögé bújva sem érzik magukat teljes biztonságban. Bár a zárcsere oka sok minden lehet, érdemes megállapítani egy biztonsági fokozatot, mellyel jól érezzük magunkat. Gyors és hatékony megoldást tudunk zárakkal kapcsolatos problémájára. Hívását várjuk non stop, hétvégén és ünnepnapokon is . Budapesten és vonzáskörzetében éjjel-nappal azonnali díjtalan kiszállással vállaljuk zárjainak hatékony, gyors és szakszerű szerelését.

Zárcsere - ajtónyitás

Zárcsere - ajtónyitás

A zárcsere igazi szakértelme sokéves tapasztalattal szerezhető csak meg, tehát a lakatosmester akkor fogja maximalizálni az irodának vagy a lakásnak a biztonságát, ha a zárcserével már régóta foglalkozik. A régebben gyártott ajtók többségének a szerkezete, a mai fejlettebb betörési technikáknak ellenáll, ugyanez azonban nem állítható ilyen biztosan a legutóbbi években gyártott ajtókra, ablakokra. Ezért is került hangsúly a heveder zárral, vagy a modernebb és kifinomultabb zárakra, melyeket zárcsere keretén belül csapatunk is fel tud helyezni ajtajára. Az ajtó elé helyezett rács is képes növelni a biztonságot, fordítsunk hát figyelmet a biztonságra minden téren. A zárcsere helyszinére kiszálló kollégától bátran kérdezhet személyre szabott tanácsokat, lakásának biztonságérzet növeléséhez. Forduljon hozzánk bizalommal, ha azonnali segítségre van szüksége. Akár komplett zárak cseréjéről van szó, akár zárcsere tanácsra van szüksége, hozzánk fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonsági zárak felszereléseivel. Zárcsere szakembereink szinte minden problémát tudnak orvosolni ami egy zárnál felvetődhet. Legyen szó zárjavításról vagy betörés utáni helyreállításról. Speciális szerszámok és több éves tapasztalat áll rendelkezésre. Ha meghibásodott zárja mindenképpen szakember segítségét kérje így elkerülhető a további kár növelése.

Zárbetét kódolás - Zárrendszer készítés

Zárbetét kódolás - Zárrendszer készítés

A Zárbetét-Lakat Webáruház kifejezetten biztonsági zárbetétek és lakatok értékesítésére szakosodott. Szolgáltatásaink közöl a legnépszerűbb a zárbetétek és lakatok azonos kulcsra kódolása, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy például egy kis iroda esetén az összes iroda ajtaját, beleértve a bejárati és egyéb ajtókat egy kulccsal nyithat. Természetesen arra is van lehetőség, hogy az egyes ajtóknak önálló kulcsa van, ami a többi ajtót nem nyitja, és van egy főkulcs, ami az összes ajtót nyitja.

Zárak nyitása

Zárak nyitása

Zárak nyitás, szerelése, javítása, cseréje profi szakemberektől kiszállási és munkadíj nélkül garanciával. Lehet hétvége vagy ünnepnap, nekünk egyre megy, mi dolgozunk ilyenkor is. Mesterszerelőink az ön megoldása a mindennapokra. Zárak nytása Budapesten, csak hívjon és a nap 24 órájában rendelkezésére állunk zárak nyitása, ajtómentés, lakatos szolgáltatásainnkal. Zárak nyitása Budapesten és Pest megyében! Nem kell tovább keresgetnie ha zárgondjai akadtak, mi maradéktalanul megoldjuk az összeset. Zárak nyitása, zárjavítás, hevederzár és biztonsági zárak felszerelésében professzionális segítséget nyújtunk a hét minden napján éjjel-nappal egy órán belüli kiszállással. Önnek nem feltétlenül kell megvárni, míg lakását feltörik, és megfosztják megérdemelt javaitól. Ezt a veszteséget és bosszúságot meg lehet előzni, ha idejében fordul zárszerelés megoldáshoz, és professzionális, naprakész biztonsági zárra cserélteti elavult zárrendszerét. Zárcsere, zárszerelés, Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk gyors kiszállással ügyeleti jelleggel. Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. Kopott a zárja vagy nem nyílik ki ajtaja? Forduljon vállalkozásunkhoz és segítünk!

Vízvezetékek szerelése - lefolyóvezetékek javítása

Vízvezetékek szerelése - lefolyóvezetékek javítása

Vízvezeték szerelőt keres, akit jellemez a pontos, precíz munka, kreativitás, gyorsaság, megbízhatóság, rugalmasság, pontosság, reális áron, rejtett költségek nélkül? Több mint 3000 elégedett megrendelő! Amennyiben Budapesten vagy Budapest környékén él, akkor a legjobb helyen jár! Látogassa meg weboldalunk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és biztosan nem csalódik majd bennünk. 30 év szakmai tapasztalat a szakmában. Az alkatrészek gyári garanciáján felül a nyomó és lefolyó vezetékek teljes cseréjénél vagy átalakításuknál az adott szakaszra 3 ÉV garanciát vállalunk! Napjainkban már nem divat az ólomcsövek használata, legyen szó akár egy vezeték cseréjéről, vagy egy egész lakás teljes felújításáról. A technika fejlődésével sokkal korszerűbb eljárások léteznek, mint ezelőtt jó pár évvel. A következő sorok egy kis betekintést nyújthatnak Önnek, hogy a különböző technikai megoldásoknak milyen előnyei és hátrányai vannak, milyen anyagokkal érdemes dolgozni, mire kell odafigyelni egy-egy technika használatakor. Manapság egyre többen használnak ilyen csöveket otthonuk felújításakor. Használhatjuk falon belülre és falon kívülre is ezeket a csöveket. Esztétikus külseje és egyszerű megmunkálása miatt is közkedvelt. Gyors, egyszerű, szerelése nem igényel méregdrága gépeket. Élettartamuk elérheti a 40 évet.

Hirdetés
Vízvezeték szerelés - duguláselhárítás

Vízvezeték szerelés - duguláselhárítás

Kivitelezési, gyorsszolgálati, hibaelhárítási, javítási munkákat vállalunk, a legfejlettebb, legkorszerűbb anyagokkal. Azonnali, ingyenes kiszállással, akár 1 órán belül, éjjel nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Gyors pontos munkavégzés garanciával, budapest és környékén. Telefon: 06-1 / 236-05-35 vagy 06-20 / 917-49-26

Vízvezeték - központifűtés szerelés

Vízvezeték - központifűtés szerelés

Dancs Gyula vagyok. 15 éve foglalkozom önállóan víz gáz központifűtés szereléssel és duguláselhárítással. A gyorsszervíz jellegű munkákat részesítem előnyben, ahol kiemelten fontos szerepet kap az azonnali hibaelhárítás. Természetesen a csapjavítástól a komplett kivitelezésig minden munka egyforma jelentőségű számomra. Mai világunkban a profi és megbízható szakember olyan mint a fehér holló. Főleg igaz ez a vízvezeték szerelő mesterre, akihez legnagyobb bizalommal fordulunk mikor otthonunkba beengedjük. Ezt a bizalmat szeretném megszolgálni, hogy Ön a lehető legjobb és legfelkészültebb szolgáltatást kapja. Fontos a bizalom, a professzionális munkavégzés. Oldalamon ebben tudok Önnek segíteni, ha Önnek a legjobb vízvezetékszerelő mesterre van szüksége. 15 éve vagyok a szakmában és önállóan foglalkozom víz gáz központifűtés szereléssel és duguláselhárítással. Kiemelt figyelemmel foglalkozom probléma elhárítással, javítással, ha Önnek gyorsszerviz munkavégzésre van szüksége. Szilárd meggyőződésem, hogy Ön legalább ilyen fontosnak tartja az általam képviselt szemléletet, így hamarosan személyesen is találkozhatunk Ön lakásában, hogy alátámaszthassam a leírtak igaz tartalmát. Számomra legfontasabb az Ön elégedettsége. Kérem tegyen próbára. Kiemelnék néhány mértéket, mely elengedhetetlen: munkavégzés utáni takarítás, fertőtlenítési munkák elvégzése, korrekt tájékoztatás.

Vízszerelés - gázszerelés

Vízszerelés - gázszerelés

1973-óta foglakozom víz gáz fűtésszerelő munkák elvégzésével, 1992-ben sikerrel tettem le a gázvezeték és készülékszerelő mestervizsgát, majd 1991-óta magánvállakozóként folytatom a mesterséget és azóta is aktívan űzöm azt. Legyen szó új építésű vagy felújításra váró épületről, lakásról, kis illetve nagy munkáról, hívjon bizalommal, minőségi munkavégzést kínálunk! Családi vállalkozásunk profilja az épületgépészeti szerelői munkák köré összpontosul, foglalkozunk:vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, vízóra csere és vízóra szerelés, víz gáz fűtésszerelés, vízvezetékszerelés, vízszerelés, fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, kandalló központi fűtés kiépítése, darálós wc bekötés, gázszerelés, gáz fűtésszerelés, központi fűtés szerelés, fűtés korszerüsítés, radiátor csere. 2030 Érd, Thököly u. 32.

Víz - gáz - fütésszerelés

Víz - gáz - fütésszerelés

1992 óta foglalkozom víz-gáz fűtésszereléssel, gázszereléssel, vízszereléssel. Nálunk a víz-gázszerelő szakma már tradicionális, édesapám is ezzel foglalkozik, aki többször is kiemelt szakemberként tartottak számon Európa több országában is. Én nála tanultam, és már tanulóként az ország legjobb 20 gázszerelők között tartottak számon a korosztályomban. Foglalkozom a legkisebb tömítéscserétől a lakóparki kazánházakig mindennel ami a víz-gáz és a fűtésszereléshez tartozik. Dolgoztam külföldön,és elszomorított amikor hazajöttem, hogy mennyi mondvacsinált gázszerelő van ebben az országban. Ennek a probléma kiküszöbölésére hoztam létre ezt az oldalt,bármiféle víz-gáz fűtésszerelési probléma esetén nyugodtan kéredzenek,mindent megteszek a probléma kiküszöbölésére!

Villanyszerelő azonnal

Villanyszerelő azonnal

Azonnali megoldást keres, villanyszerelési hibájára? Villanyszerelő szakembert keres? Villanyszerelő kollégánk, megfizethető árakon dolgozik. Nonstop, 90 perces kiszállási idővel, Budapesten és környékén, akár ünnepnapokon is. Profi villanyszerelés egy megbízható villanyszerelő. Telephely: Budapest; 1015 Neptun utca.

Villanyszerelés - Orosz Ádám

Villanyszerelés - Orosz Ádám

Többéves szakmai erősáramú villamosmérnöki és villanyszerelői tapasztalattal, számlaképes áfa mentes vállalkozásban vállalom: -Lakások, épületek, irodák, üzletek teljes körű villanyszerelését Zárlatok feltárását, megszüntetését. Villanyszerelés: -Bizt osíték, elosztó táblák cseréje -Régi vezetékek cseréje (Falon kívüli vagy véséssel falban) -Falhorony vágás géppel -LED világítás korszerűsítés -Energetikai számítások végzése -Ingyenes ajánlattétel 24órán belül -Szakmai tanácsadás Gyengeáramú hálózatok építése: -Strukturált hálózatok -LAN -WIFI -TV -Telefon I nstallálás, üzembe helyezés Tanácsadás. Munkáimra garanciát vállalok!

Villanyszerelés - lakásfelújítási munkák

Villanyszerelés - lakásfelújítási munkák

Vállalkozásunk teljes lakásfelújítással, épület villanyszereléssel és takarítással foglalkozik Tatabányán és környékén. Villanyszerelés és Takarítás szolgáltatásainkkal Budapest teljes területén is állunk a megrendelőink szolgálatára. Vállalkozásunkra számíthat lakásának villanyszerelési munkálatainál, segítünk a technológia kiválasztásban, a tervezésben, és a kivitelezésben egyaránt! Elkötelezett munkavégzésünknek köszönhetően, a tervezési fázistól a kivitelezésig, minden esetben az Ön elképzelése alapján dolgozunk! Az elvégzett villanyszerelési munkáinkra teljes elektromos hálózat cseréje, illetve új építésű ingatlan elektromos hálózat kiépítése esetén garanciát vállalunk! Kivitelezéseink során mindig az adott feladathoz alkalmazható legkorszerűbb szerelési technológiával, megbízható berendezésekkel és berendezési tárgyakkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Munkánk során kizárólag minőségi segédanyagokat használunk! Segítséget nyújtunk mindazon megrendelőinknek, akiknek fontos a gyors és a kifogástalan munkavégzés. Bízza ránk lakása villanyszerelését is és garantáltan nem fog csalódni! Hagyományos izzóit cserélje le korszerűbb energiatakarékos kompakt fénycsövekre, illetve led technológiás izzókra.

Villanyszerelés - gyorsszolgálat

Villanyszerelés - gyorsszolgálat

Villanyszerelés Gyorsszolgálat 0-24 h Gyorsszolgálat, hibaelhárítás: Akár legyen csak egy leégett konektor vagy egy vibráló lámpa, mi minden megrendelőnket kiszolgáljuk egy telefonhívásra is! Ne feledje nálunk csak a kijavított hibáért fizet! Villanyszerelés: A villanyszerelés bármely területén állunk rendelkezésére. Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk melyet megtekinthet ha ide kattint.és ezen szolgáltatások villanyszerelés árait itt megnézheti. Kisebb felújítástól a teljes generál kivitelezésig vállaljuk az elektromos hálózat kiépítését Elműs ügyintézéssel. Ha szeretné gyorsan szakszerűen megfelelő felszereléssel megoldani villanyszerelési gondjait, akkor bennünk megtalálta emberét! Még ma megkapja ajánlatát részletezve, kidolgozva, határidővel. Próbálja ki Ár kalkulátorunkat, melyben garantáljuk a vállalkozási árat és akár elképzelhető, hogy a helyszíni felmérés után alacsonyabb árat kap de soha sem többet mint amit kiszámoltunk önnek a villanyszerelés ár kalkulátorral. Kiprobálom most!

Tuti menü